• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

Gratuluję udanych wizyt ;)

O rety, ale mnie dziś zmoglo... Odwiozłam rano dzieci, wróciłam i spałam do 12!! Dobrze że nikt wcześniej nic z pracy nie chciał :D

Ja wody aż tyle nie piję, ale płynów ogólnie sporo na szczęście.

reklama
A ja się popłakałam dziś na uczelni. Wszyscy są dla mnie tacy mili i pomocni że aż mi dziwnie. Mój promotor nawet powiedział że mam się oszczędzać że dziecko to mój największy projekt teraz i że reszta nie ucieknie. I jak nie chce chodzić do laboratorium to nie muszę. No aż się popłakałam bo on do najbardziej wylewnych nie należy.

Takze idę do domy wcześniej bo się źle czuje i będę zalegać

W 6t3d to duża szansa że będzie widać. W pierwszej ciąży byłam w 6t4d na usg i był zarodek i serduszko , teraz idę w środę na wizytę i będzie 6t3d i też mam nadzieję że będzie widać

Obserwując tutaj nasze wizyty, to niemal wszystkie widziałyśmy serduszka właśnie ok. 6t3d. :)

Ennis92, wzruszająca sprawa. To musiało być miłe uczucie. :sorry2:

reklama
Wyniki krwi ok wszystkie badania ok. Ginekolog mnie zbadał wewnętrznie bez wziernika i wszystko ok. Powiedział że to najprawdopodobniej rozciągające się mięśnie i wiązadla które trochę doskwieraja. Dodatkowo ja jestem po dwóch operacjach w tych rejonach to i blizny mogą dokuczac.
Jestem zadowolona z opieki i wszystkich badań to idę do domu :)
Dobrze, że wszystko OK :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry