lAlamakota
Zaciekawiona BB
hejka, u nas wszystko ok, będzie chłopak, termin porodu z miesiączki, róznie się od tego z usg o 5 dni. To który jest ten prawdziwszy?Wiem, że pewnie nie urodzę na termin, bo moja mama mnie przenosiła 2 tyg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratki syna. Najbardziej wiarygodny jest termin z pierwszych usg (do 12tc).hejka, u nas wszystko ok, będzie chłopak, termin porodu z miesiączki, róznie się od tego z usg o 5 dni. To który jest ten prawdziwszy?Wiem, że pewnie nie urodzę na termin, bo moja mama mnie przenosiła 2 tyg.
hejka, u nas wszystko ok, będzie chłopak, termin porodu z miesiączki, róznie się od tego z usg o 5 dni. To który jest ten prawdziwszy?Wiem, że pewnie nie urodzę na termin, bo moja mama mnie przenosiła 2 tyg.