We wrześniu poroniłam i w tamtej ciąży miałam imiona które bardzo mi się podobały, teraz jeszcze nie chcę o tym myślećDziewczyny a myslalyscie tak już tak po cichutku nad imieniem jak to by był chłopiec/dziewczynka ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
We wrześniu poroniłam i w tamtej ciąży miałam imiona które bardzo mi się podobały, teraz jeszcze nie chcę o tym myślećDziewczyny a myslalyscie tak już tak po cichutku nad imieniem jak to by był chłopiec/dziewczynka ?
Ugotowałam rosół. Zaraz muszę posprzątać kuchnie bo mi dziś zmywarkę przywożą. Ja nie wiem jak to jest, że w kuchni zawsze coś jest do posprzątania.
A teraz chwila przerwy na Inkę i szarlotkę [emoji854]
Co do tych leków i endo to może są różne podejścia, nie wiem.
Cześć dziewczyny chciałbym do was dołączyć wczoraj zrobiłam test i mam cien cienia więc chyba się udało. Starałam się z mężem od maja więc troszkę to po trwało.....
Dziś 7+6. Termin na 1 lipca.Dziewczyny podajcie w którym tyg jesteście. Ja chyba najmłodsza ciąża - dopiero 4tydzien i 1 dzień![]()
Tak po cichuDziewczyny a myslalyscie tak już tak po cichutku nad imieniem jak to by był chłopiec/dziewczynka ?
Dzień dobry laseczki !
Miałam się odzywać w pracy, w ogóle nie dałam rady
Teraz prosto z pracy przyjechałam do lekarza i czekam na wizytę żeby zrobić tą bete
Witam wszystkie nowe mamusie !
Jak wasze dolegliwości ? Mam nadzieję że wszystko u Was gra ! Ja oprócz małych kłuć i cycków nic nie odczuwam.
Ale jaja w pracy, bo szef mnie zapytał czy chce mu coś powiedzieć, a ja pytam co niby??A on że pięknie wyglądam i oczy mi błyszczą jakobym była w ciąży.
Kopara na ziemie mi spadła !Brawo myślę, kur. Jasnowidz się znalazł
I mówię jak będę to Ci powiem i uciekłam z biura
[/QUOTENo to faktycznie jasnowidz
Nic tylko się cieszyć z promiennego wyglądu![]()
Faktycznie jasnowidzDzień dobry laseczki !
Miałam się odzywać w pracy, w ogóle nie dałam rady
Teraz prosto z pracy przyjechałam do lekarza i czekam na wizytę żeby zrobić tą bete
Witam wszystkie nowe mamusie !
Jak wasze dolegliwości ? Mam nadzieję że wszystko u Was gra ! Ja oprócz małych kłuć i cycków nic nie odczuwam.
Ale jaja w pracy, bo szef mnie zapytał czy chce mu coś powiedzieć, a ja pytam co niby??A on że pięknie wyglądam i oczy mi błyszczą jakobym była w ciąży.
Kopara na ziemie mi spadła !Brawo myślę, kur. Jasnowidz się znalazł
I mówię jak będę to Ci powiem i uciekłam z biura
![]()