Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, a Wy w którym tygodniu idziecie na USG??![]()
Hej ja już byłam na pierwszej prywatnej i byl pęcherzyk to było ok 5tc . Na kolejną idę 14 listopada i wtedy już musi byc serduszko . W czwartek mam usg i wizytę u lekarki na NFZDziewczyny, a Wy w którym tygodniu idziecie na USG??![]()
Trzymam kciuki za rosnąca betę i daj znać koniecznie jak po badaniuJa dzis mialam robiana beta , mam nadzieje ze na obchodzie dowiem sie jej wyniku i zapewne dzis bede miała usg o ile ta beta podskoczyla..u mnie dzis 4+3 , jesli mialoby być wszytsko w porzadku to do swojego gin pojde na pewno gdzies w 6 tyg ...
Ja byłam w 5 tc ze względu na to ze musiałam wdrożyć leki. Ale jakby nie to, to pewnie poszłabym w okolicy 7 tc żeby było już serduszko.Dziewczyny, a Wy w którym tygodniu idziecie na USG??![]()
Trzymam kciuki za rosnąca betę i daj znać koniecznie jak po badaniu![]()
Ja dzis mialam robiana beta , mam nadzieje ze na obchodzie dowiem sie jej wyniku i zapewne dzis bede miała usg o ile ta beta podskoczyla..u mnie dzis 4+3 , jesli mialoby być wszytsko w porzadku to do swojego gin pojde na pewno gdzies w 6 tyg ...
Super wieściBeta z czwartku 716 wzrosla do ponad 1700 ( po 60h czyli jakies 140% , a o ile mi wiadomo po 72h powinna wzrosnac min 114% ) pojawil sie tez pecherzyk ciazowy w macicyniestety dzis jeszcze nie wyjde...
Wiesz co mi na początku tez mega siniaki wychodziły . Jeden miałam wielkości piesci i do tej pory mam żółty śladDo dziewczyn które robią sobie zastrzyki z heparyny.
Was też to tak boli? Ja nie wiem czy ja coś źle robię ale boli mnie to naprawdę mocno. Po wczorajszym mam duży siniak i czuje, ze po dzisiejszym też będzie sinior. Może macie jakieś rady jak to zrobić żeby tak mocno nie bolało? Trochę panikuje, bo zastrzyki będę robić do końca ciąży…