Myszko
Fanka BB :)
I teraz i w poprzedniej ciàży tylko kwas foliowy z jodem i vit D. Pod koniec poprzedniej ciąży musiałam brać jeszcze żelazo i dostawałam zastrzyki z vit B12Jakie witaminy ciążowe bierzecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I teraz i w poprzedniej ciàży tylko kwas foliowy z jodem i vit D. Pod koniec poprzedniej ciąży musiałam brać jeszcze żelazo i dostawałam zastrzyki z vit B12Jakie witaminy ciążowe bierzecie?
A ile ma Twoje pacholę?Ja się cieszę że brałam zestaw witamin w czasie karmienia bo tam jest kwas foliowy a ciąża była dla nas dużą niespodzianką (nadal karmię i o pierwsze dziecko długo się staralismy).
Ja mam też taki "problem"Dziewczyny mam umówiona wizyte do fryzjera na piątek, na farbe i zastanawiam sie czy iść....?
Nie acard na noc a neoparin ranoAcard i neoparin na noc razem?
Miłego dnia Wam życzę i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki! Dajcie znać 
Ja nie będę farbować na pewno w pierwszym trymestrze. Z córcią też nie farbowałam, dopiero pod koniec ciąży. Obcięłam już na bardzo krótkoJa mam też taki "problem"w sobotę zaczynam 5tydzien i mam zaplanowaną wizytę u fryzjera. Odwołam wizytę, mam taki kolor włosów, że wytrzymam te 9miesiecy. Pójdę tylko podciąć, bo już są długie a nie wyobrażam sobie funkcjonować z jeszcze dłuższymi
![]()
Zazdroszczę@laurka95 ja mam problem, żeby opanować sennośćcodziennie ok 21 padam na twarz, a o 7 rano już marzę o kawce
piję rozpuszczalną z mlekiem i cukrem. Zawsze lubiłam poranną kawę, ale teraz czasami wieczorem już marzę o tym smaku
Kocham słodycze, a odkąd jestem w ciąży to zjem jednego cukierka i nie mam takiego parcia na słodkie jak kiedyś. Dziś się zważyłam i mimo, że nie wymiotuję spadło mi ok 2.5kg... Ja mam raczej problem z nadwagą niż niedowagą. Wszyscy mnie straszyli, że znając moje tendecje to jak tylko zajdę w ciążę to od razu spuchnę...
Dopiero 14 miesięcy. Nie wiem jeszcze jak ogarnę dwójkęA ile ma Twoje pacholę?![]()
Nie chce straszyć bo to pewnie nie jest reguła ale mnie w poprzedniej ciąży też "odrzucilo" od słodyczy a później mi wyszła cukrzyca ciążowa@laurka95 ja mam problem, żeby opanować sennośćcodziennie ok 21 padam na twarz, a o 7 rano już marzę o kawce
piję rozpuszczalną z mlekiem i cukrem. Zawsze lubiłam poranną kawę, ale teraz czasami wieczorem już marzę o tym smaku
Kocham słodycze, a odkąd jestem w ciąży to zjem jednego cukierka i nie mam takiego parcia na słodkie jak kiedyś. Dziś się zważyłam i mimo, że nie wymiotuję spadło mi ok 2.5kg... Ja mam raczej problem z nadwagą niż niedowagą. Wszyscy mnie straszyli, że znając moje tendecje to jak tylko zajdę w ciążę to od razu spuchnę...