Aileen31
Fanka BB :)
129 górne mnie tak nie martwi, jak to dolne wysokie. Ale tak cieszę się że jutro wizyta, będę spokojniejsza.Nie martw się na zapas, z czasem Ci się unormuje. Kardiolog pomoże Ci dobrać dawkę. Dla mnie 129 górne to marzenie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
129 górne mnie tak nie martwi, jak to dolne wysokie. Ale tak cieszę się że jutro wizyta, będę spokojniejsza.Nie martw się na zapas, z czasem Ci się unormuje. Kardiolog pomoże Ci dobrać dawkę. Dla mnie 129 górne to marzenie :-)
właśnie mi odpisała teżAmused może napiszesz do Ani jeszcze raz o prywatny? Bo stalkuje sierpniowe i tam dała dziś komentarz czy chcą wątek zamknięty![]()
Mogę byćwłaśnie mi odpisała teżmam dać listę dziewczyn do dodania, wezmę tą z listy terminów z pierwszej str. i druga moderatorke, jesteś chętna?
![]()
SuperDziewczyny ja już po wizycie, mamy bijące jak dzwon serduszko![]()
Jasne. Znowu od wczoraj mam takie mdłości że ledwo co żyję. Jakaś dziewczyna tutaj pisała, że wgl nie ma mdłości -> kobieto nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę@Sylwkachmiel997 też daj znać po wizycie![]()