reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Nie mam doświadczenia z problemami z ciśnieniem, ale myślę że powinnaś w miarę szybko to skonsultować. Może spróbuj zarezerwować jakiś termin u kardiologa a w międzyczasie załatwisz skierowanie ( bo chyba jest potrzebne). Przyspieszy Ci to termin do kardiologa bo w ciąży powinni Cię przyjąć chyba w trakcie tygodnia
No właśnie będę coś dzwonić próbować, a jak nie to pójdę prywatnie

reklama
Nie mam doświadczenia z problemami z ciśnieniem, ale myślę że powinnaś w miarę szybko to skonsultować. Może spróbuj zarezerwować jakiś termin u kardiologa a w międzyczasie załatwisz skierowanie ( bo chyba jest potrzebne). Przyspieszy Ci to termin do kardiologa bo w ciąży powinni Cię przyjąć chyba w trakcie tygodnia
Ja niestety nie pomogę, a może przekraczasz bo już się tak stresujesz przed pomiarem? Koniecznie lekarz mu tutaj nic nie pomożemy raczej :(
Skonsultowałam się że swoją ginekolog kazała brać 3x1 tabletkę zobaczymy jak będzie...

Ja mam dopiero 27 grudnia prenatalne 😁 A mam pytanie dziewczyny czy boli was podbrzusze tzn. nie wiem w sumie czy to jest ból czy bardziej takie ciągnięcie podbrzusza przy chodzeniu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry