Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tym razem akurat nie luteinę ale aplikowałam palcemDziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?![]()
Ja znalazłam takie coseh teraz czytam że powinno być nie mniej niż 120 uderzeń, i już kolejny problem w głowie przez 3 tyg będzie![]()
Dziewczyny czy Apap jest bezpieczny w ciąży na przeziębienie?
Ja biorę ale nigdy nie używałam, nie wyobrażam sobie korzystać z tego kilka razy.Dziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?![]()
ja teraz biorę coś innego ale jak miałam luteinę to tylko za pierwszym razem użyłam tego aplikatora. Palcem najlepiejDziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?![]()
U mnie chyba trzeci raz po wszystkim, zaczęłam nagle krwawić ze skrzepami, właśnie jadę na pogotowie..
Ale wyleciały skrzepy tak jak przy drugim poronieniu..daj znać, dla pocieszenia ja też w dowodzonej ciąży miałam epizod z krwawieniem. Mam nadzieję że jednak będzie ok
![]()