Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tym razem akurat nie luteinę ale aplikowałam palcemDziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?![]()
Ja znalazłam takie coseh teraz czytam że powinno być nie mniej niż 120 uderzeń, i już kolejny problem w głowie przez 3 tyg będzie![]()
Dziewczyny czy Apap jest bezpieczny w ciąży na przeziębienie?
Ja biorę ale nigdy nie używałam, nie wyobrażam sobie korzystać z tego kilka razy.Dziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?![]()
ja teraz biorę coś innego ale jak miałam luteinę to tylko za pierwszym razem użyłam tego aplikatora. Palcem najlepiejDziewczyny przyjmuje któraś luteine? Czy ja mam naprawdę to aplikować ta strzykawa?![]()
U mnie chyba trzeci raz po wszystkim, zaczęłam nagle krwawić ze skrzepami, właśnie jadę na pogotowie..
Ale wyleciały skrzepy tak jak przy drugim poronieniu..daj znać, dla pocieszenia ja też w dowodzonej ciąży miałam epizod z krwawieniem. Mam nadzieję że jednak będzie ok
![]()