Sosna108
Fanka BB :)
Strach już będzie do końca niestetyJak ma się człowiek nie stresować.
3 raz nadzieja że się uda, a rano takie coś. I bądź tu spokojny![]()
Ja dzisiaj mam 16:45 wizytę i też się stresuje czy w ogóle coś tam się pojawi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strach już będzie do końca niestetyJak ma się człowiek nie stresować.
3 raz nadzieja że się uda, a rano takie coś. I bądź tu spokojny![]()
Będziemy czekać na wieściStrach już będzie do końca niestety![]()
Ja dzisiaj mam 16:45 wizytę i też się stresuje czy w ogóle coś tam się pojawi
U mnie w 1 ciazy dwa dni po wizycie krwawienie i dziś też dwa dni po wizycie.U mnie z kolei jakieś brązowe plamienieostatnio też miałam trochę podbarwiony śluz po wizycie w luxmedzie, teraz znowu wizyta była w poniedziałek to może coś po prostu coś się uszkodziło u Bożenki
![]()
oby to było toU mnie w 1 ciazy dwa dni po wizycie krwawienie i dziś też dwa dni po wizycie.
Może moja też bardzo wrażliwa..![]()
Jeszcze mi się kojarzą migdały ze mogą pomóc. Ja w pierwszej ciąży nie wymiotowałam ale ciągle miałam mdłości, pomagała cola ale widzę że już testowałaśA ja dziewczyny dzisiaj 5+5, jutro wizyta i lekarza i czuję się okrutnie. Mam tak niesamowite mdłości, nic na nie nie działa… mam krople, imbir, cytrynę, colę bezkofeinową, chyba przetestowałam już wszystko… musiałam się zwolnić z pracy, jutro i pojutrze nie pójdę… Nie umiem sobie z tym poradzić![]()
WspółczujęA ja dziewczyny dzisiaj 5+5, jutro wizyta i lekarza i czuję się okrutnie. Mam tak niesamowite mdłości, nic na nie nie działa… mam krople, imbir, cytrynę, colę bezkofeinową, chyba przetestowałam już wszystko… musiałam się zwolnić z pracy, jutro i pojutrze nie pójdę… Nie umiem sobie z tym poradzić![]()