Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje![]()
Boisz się bardzo i stąd takie sny.Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje![]()
Mi sie kilka dni temu snilo chyba poronienie, wyleciala ze mnie "krwawa kula" potem zobaczylam mojego doktorka. Nie wiedzialam jeszcze wtedy ze jestem w ciazy, chodz tak podejzewalam. Tez nie wiem co myslec o tym snie...Ale miałam dziś okropną noc, cały czas mi się śniło, że krew na papierze. Budziłam sie i znów mi się to śniło, wstałam taka niespokojna. Najgorsze, że pierwszy raz mi się śnił zabarwiony śluz, a później żywa krew jak to zwykle bywa jak się źle dzieje![]()
@hakunam trzymamy kciuki!!
@hakunam Powiedzonka dzisiaj.Samych pozytywnych wiadomości Ci życzę.
Dzięki dziewczyny! Wizyta dopiero po 17, trochę się stresuje, ale chyba bardziej cieszę. Bardzo liczę na to, że USG mi jakoś "urealni" ciążę i w końcu w nią uwierzę i poczuję. Na razie jest tylko w mojej głowie, na chłodno
Hej, zapraszamy! Imponująca rodzinkaHej, nieśmiało się przywitam, dzisiaj dopiero test zrobiłam i jest delikatna kreseczkawięc jeszcze ostrożnie podchodzę, czekam na wynik bety. U mnie termin z om wychodzi dopiero ma 27.07
Jest nas już 6 w domu, mamy 4 dzieci.Najmłodszy ma 11 miesięcy. Czy są tu jeszcze jakieś mamy wielodzietne?
![]()
Mam podobnie, w ogóle do mojej głowy to nie dociera i liczę, że jak zobacze kropkę na ekranie to coś mi przeskoczy w głowieDzięki dziewczyny! Wizyta dopiero po 17, trochę się stresuje, ale chyba bardziej cieszę. Bardzo liczę na to, że USG mi jakoś "urealni" ciążę i w końcu w nią uwierzę i poczuję. Na razie jest tylko w mojej głowie, na chłodno![]()