PasiastyOgon
Moderator
Może po prostu wcześniejszą owulkaJa to chyba mam coś z głową, zaczęłam czytać szperać i teraz zaczęłam się męczyć, czy taka wysoka bhcg to nie będzie później jakiś problem typu zespół downa. Boże mój mózg zaraz oszaleje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może po prostu wcześniejszą owulkaJa to chyba mam coś z głową, zaczęłam czytać szperać i teraz zaczęłam się męczyć, czy taka wysoka bhcg to nie będzie później jakiś problem typu zespół downa. Boże mój mózg zaraz oszaleje
ja skorzystalam ze strony testdna, wysyla sie formularz gdzie i kiedy chcialoby sie miec zrobione badanie i oddzwaniajaMam pytanie,czy Ty dzwoniłaś w sprawie tego badania nifty czy gdzieś w przychodni robią
bo to pieerwsza
sernik jakos mocno glikemii nie podnosi, duzo bialka i tluszczu i nie ma duzego skoku. A jak wybierzesz taki bez spodu z ciasta to juz w ogole powinno byc bez problemu. No i czekolada nie podnosi mocno glikemiiSerniczekAle bym zjadła jakbym mogła.
no i też nawet jak masz coś, co ma samo w sobie wysoki indeks glikemiczny, to jak zjesz do tego białka i tłuszcze to obniża finalny ładunek glikeminczy jako całościsernik jakos mocno glikemii nie podnosi, duzo bialka i tluszczu i nie ma duzego skoku. A jak wybierzesz taki bez spodu z ciasta to juz w ogole powinno byc bez problemu. No i czekolada nie podnosi mocno glikemiinie musisz sobie wszystkiego odmawiac, metoda prob i bledow i zobaczysz co i o jakiej porze dnia sie sprawdza.
exactly, a jak dolozysz do tego warzywa na sam poczatek to juz w ogole jest zajebiscieno i też nawet jak masz coś, co ma samo w sobie wysoki indeks glikemiczny, to jak zjesz do tego białka i tłuszcze to obniża finalny ładunek glikeminczy jako całości
No właśnie ja też a ta praca jakby stanęła w miejscu. Tylko dochodzą nowe rzeczy i już mam ochotę powiedzieć, że w sumie to nie wiem czy tak daleko muszę patrzeć, bo przecież mnie już tu nie będziemam to samo. Idę do pracy z myślą, że dziś wszystko ogarnę a potem mi jest tak ciężko![]()
Dziękuję bardzo za infoja skorzystalam ze strony testdna, wysyla sie formularz gdzie i kiedy chcialoby sie miec zrobione badanie i oddzwaniaja
sa tez miejsca gdzie po prostu sie idzie na pobranie i tyle, chyba nawet bez wczesniejszego umawiania, to musialabys pogooglac gdzie jaka oferta jest, bo duzo jest stron i miejsc, ltore sie tymi badaniami zajmuja. Mozna tez wybrac opcje z pobraniem krwi w domu, pelen serwisDziękuję bardzo za infoteż się zastanawiam nad tym badaniem i chyba zrobię