zońka
Fanka BB :)
Paprotna, Zosia juz ma spora grzywę i dziś pierwszy raz wyszła w tej spince z domu. Ja jej ja zapinam i lekko odciągam, aby na pewno nie ciągnęła włosków i ona w ogóle nie zwraca na nia uwagi, co oznacza, że jest dla niej nieodczuwalna, w przeciwnym razie by ją natychmiast ściągnęła.
A o dystansie do teściowej pisałam wyłącznie w swoim kontekście, no sorry, ale jak ty byś sie mogła kochana zdystansować mieszkając z taka baba pod jednym dachem? sama bym na pewno nie wytrzymała, a ty i tak mega długo dawałaś rade. Wiesz, ja to sobie moge sie dystansować, jak my w innym mieście mieszkamy niz teściowa, ale pod jednym dachem...brrrr
Emka ma super układ ząbków
Baardzo mi sie podoba, a u nas zębowa cisza juz bardzo dły=ugo. Zosia mi tez gorzej sypia, chyba z powodu upałów, bierzemy ja do siebie i do rana śpimy we 3, pewnie juz się przyzwyczaiła do tego, ale nam tak dobrze we trójeczke
:-)
kemyt, ach jak piszesz o tej braterskiej więzi chłopaków to zawsze się wzruszam mocno, tez tak chcę!No i gratulacje dla Tymcia, z powodu ząbków, ale i w ogóle, że tak ładnie sie rozwija twój maluszek.
zuzaduza, juz mi Cię brakowało na bb, fajnie ze tak intensywie spęzacie czas...A morza to ja wam tak zazdroszczę:-)
optimistic, powiem teraz moze cos mało feministycznego, ale teśc to facet więc z nim masz ciut łatwiej niż z teściowymi. On przynajmniej niektóre swoje opinie zachowa dla siebie, a teściowa niekoniecznie. A tak sobie pomyślałam własnie, może mieliście problemy ze snem Bartka przez to, że on tak dużo spał w dzień jak teściu go usypiał, co?U nas teraz sa juz na stałe dwie drzemki, 9 i 15 po godzinie, mała sobie sama tak wyregulowała, dosłownie jak w zegarku.
Jutro czeka nas tour po sklepach typu Ikea, Agata itp. potem chcemy skoczyc do moich rodziców na działke, wrzucimy Zoche do basenu, pogrillujemy i wracamy do domu sprzatać .Miłego weekendu dla wszystkich
A o dystansie do teściowej pisałam wyłącznie w swoim kontekście, no sorry, ale jak ty byś sie mogła kochana zdystansować mieszkając z taka baba pod jednym dachem? sama bym na pewno nie wytrzymała, a ty i tak mega długo dawałaś rade. Wiesz, ja to sobie moge sie dystansować, jak my w innym mieście mieszkamy niz teściowa, ale pod jednym dachem...brrrr
Emka ma super układ ząbków
Baardzo mi sie podoba, a u nas zębowa cisza juz bardzo dły=ugo. Zosia mi tez gorzej sypia, chyba z powodu upałów, bierzemy ja do siebie i do rana śpimy we 3, pewnie juz się przyzwyczaiła do tego, ale nam tak dobrze we trójeczke
:-)kemyt, ach jak piszesz o tej braterskiej więzi chłopaków to zawsze się wzruszam mocno, tez tak chcę!No i gratulacje dla Tymcia, z powodu ząbków, ale i w ogóle, że tak ładnie sie rozwija twój maluszek.
zuzaduza, juz mi Cię brakowało na bb, fajnie ze tak intensywie spęzacie czas...A morza to ja wam tak zazdroszczę:-)
optimistic, powiem teraz moze cos mało feministycznego, ale teśc to facet więc z nim masz ciut łatwiej niż z teściowymi. On przynajmniej niektóre swoje opinie zachowa dla siebie, a teściowa niekoniecznie. A tak sobie pomyślałam własnie, może mieliście problemy ze snem Bartka przez to, że on tak dużo spał w dzień jak teściu go usypiał, co?U nas teraz sa juz na stałe dwie drzemki, 9 i 15 po godzinie, mała sobie sama tak wyregulowała, dosłownie jak w zegarku.
Jutro czeka nas tour po sklepach typu Ikea, Agata itp. potem chcemy skoczyc do moich rodziców na działke, wrzucimy Zoche do basenu, pogrillujemy i wracamy do domu sprzatać .Miłego weekendu dla wszystkich

trochę nią telepało, ale zajadała aż się jej uszy trzęsły. Poza tym robi się coraz bardziej uparta, co mnie trochę irytuje, ale to było do przewidzenia, że będzie co raz bardziej walczyć o swoje. Mamy zęby w natarciu. Od wczoraj slini sie jak buldog i pcha całą dłoń do buzi, więc może jej wreszcie wyjdą te zęby, bo ma te gule na górne trójki już chyba 1,5 miesiąca. Wczoraj nie mogła zasnąć przez te burze i zasnęła dopiero ululana na rączkach, a mi plecy zesztywniały.
Ech Jak on mnie wkurza.
Powinien się u mnie zaprowiantować na jakiś tydzień i potem się wypowiadać. Aż mi się nie chce tam jeździć.