Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET życzy Mikołaj i Tymek :-)!!!!!!
kasica wiesz co nie zazdroszę sytuacji w pracy, najgorsze to jest jak się idzie do pracy i odczuwa stres. Dawno temu jak pracowałam na umowe zlecenie to właściciel tak mnie wkurzył bo krzyknął na mnie, żądał rzeczy niemożliwych, nie dał sobie wytłumaczyć, że się czegoś nie da zrobić. Ja wstałam wzięłam torebke i powiedziałam, ze odchodzę. On zdziwiony patrzy na mnie, a ja,że nie pozwolę aby mnie tak traktowano, i że na mnie nikt nie podnosił głosu a tym bardziej nie pozwolę aby on to robił. Karpia strzelił a ja wyszłam. Tyle, że to było jak byłam panną, bez dzieci i do tego umowa zlecenie. I miałam mega radochę.
Zresztą w poprzedniej pracy podziękowano mi po urodzeniu Mikołaja. Ech polityka prorodzinna na 102. A w tym roku prawdopodobnie ostatni rok są ulgi dla dzieci. No to długo się rodzice tym nacieszyli.
A czym objawia się to zmniejszone napięcie. Powiedz mi a w razie choroby małej to kto z nią może zostać, ktoś z Was czy ktoś inny. Dobrze, że zarejestrowałaś małą tym bardziej, że weekend się zbliża. Zbada lekarz i będziesz wiedzieć. Oby była zdrowa.
nati szczęśliwego loto do PL
sss16 kciui zacisnięte za pracę.
Paprotna to co wyspałaś się...? Gratulacje dla Emilki z siadania. To fajnie macie, dziś dzionek razem spędzacie. W sam raz na
Dzień Kobiet, Pamietam pamiętam Wy nie z romantycznych no ale może mąż Cię zaskoczy:-)
No właśnie a myslałam, że może nie oskrzela u Tymka bo gorączka mnie zmyliła, on nigdy nie gorączkował. Czekam na wtorek bo będę miała częsciowe wyniki z badań to może w końcu czegoś się dowiemy. Bo ciągle w niepewności. Tydzień, dwa dobrze i znowu.
Ja po zumbie naładowałam akumulatory. Zakupiłysmy z kumpelą karnet i będziemy śmigać. To jest to co lubię, normalnie całe ciało chodzi. Mam lekkie zakwasy. Ja uwielbiam tańczyć. Także byłam w swoim żywiole. Poszłyśmy na 21 i myślałam, ze mało osób będzie a tu cała sala. Fajnie fajnie.
Dziś siedzę z moimi chłopakami, na spacer nie wychodzimy. Zrobię szybciutki obiadek i będziemy się bawić.