Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam rozregulowany tryb dnia bo M pracuje na nocna zmianę i pół dnia śpi, a my kursujemy
potem obiad sprzątanie, spacer i przychodzi wieczór, znowu jakaś robota i tak dzień zlatuje
dzisiaj było bardzo ciepło i Antoś śmigał w bodach na długi rękaw
ale w spodenkach
czapkę miał z daszkiem tak dla lansu;-) byłam dzisiaj na plotach u kumpeli i troszkę mnie ogarnęła
Antek szalał z moją Mamą;-) zmykam czytać resztę wątków bo mam spore zaległości
dobranoc:-)
pozniej spotkalysmy sie z kociata na placu zabaw, przymierzylam jej ergobaby, w sumie zasada jak w MT tylko nie trzeba nic wiazac. tak sie zastanawiamm czy go kupic czy zaczekac jak bede w Polsce i zamowie sobie MT...

usmialam sie

Byłabym pierwsza, ale mi się nie chciałoPierwsza
My w sumie wyspani. Poszłam cudem spać przed północą więc do 6 coś się zdrzemnęłam. Zadowoleni i z energią ^^
kate tez nie cierpię mieć takiego pokickanego dnia, kiedy m w dzień śpi
Chyba muszę kończyć bo Tymi z pokoju gdzieś wybył.
Miłego dnia.
M mnie obudził o 5 rano wychodząc do pracy i niemal wstałam, nawet kawę sobie zrobiłam i kompa włączyłam, po czym w łeb się popukałam, że dobrowolnie wstaję, jak dziecko śpi i wróciłam do łóżka... a Młoda bez jęknięcia we własnym łóżeczku przespała od 22 do teraz
spał prawie 12h bez pobudki:-):-):-):-) zwykle o 6 rano jest przerwa na mleczko i jeszcze śpi, a dziś zaszalał bez mleka
teraz słyszę jak gada, zaraz pewnie Ojca obudzi
dziś wybywamy do Dziadka i przy okazji sprawdzimy jak będzie się sprawować parasolka, którą dostaliśmy w spadku po Zuzi
Walker jest świetnym wózkiem, ale do zwykłego autobusu raczej mi nie wejdzie
no nic życzymy miłego dnia, a chyba będzie gorąco bo już jest prawie 15st
:-)

no i sobie powiedziałam...prorok jakiś czy co????
a ja bym pospała, oczy się kleją