Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Bedzie dobrze wszytsko i nie przejmuj sie takimi bzdurami jak kolor serwetek czy zaslon bo i tak nigdy nie bedzie tak jak sobie wczesniej wymyslisz a slub i wesele bedzie najpieknijsze bo Twoje

i to nic, ze rodzice musieli o 6tej wstać i jechać w trasę
i w drodze powrotnej wyglądaliśmy jak zamuleni turyści
albo jakbyśmy byli na haju i błędnym wzrokiem patrzyli na świat
no ale trudno....życie.... i bardzo dziękuje za kciukasy
no dzięki Wam rozmowy przeszły pomyślnie i tak jak chcieliśmy, za jakiś czas opowiem Wam co utargowalam (na razie nie chce zapeszać
)
jeszcze niedawno pisalyście, ze zbieracie się, zastanawiacie a tu już czekanie na walizkach
wszystko będzie dobrze, a dzieciaczki ciotka-klotka zaczaruje na ten czas w grzeczne szkrabiki i lot przejdzie jak z płatka;-)
Może bedzie bardziej się starał

Mam nadzieję,że ta cała akcja nie odbije się na weselu ,bo przecież ma być miło i fajnie
.Andula miłej podróży i oby Misiek byl grzeczny.Tosika czaruj,czaruj aby moj czort choc na jeden dzien znaczy kilka godzin byl w miare grzeczny.Super ze rozmowy przebiegly po Waszej myli i juz niemoge sie doczekac jak nam sie pochwaliszAndula, Madzia jak ten czas lecijeszcze niedawno pisalyście, ze zbieracie się, zastanawiacie a tu już czekanie na walizkach
wszystko będzie dobrze, a dzieciaczki ciotka-klotka zaczaruje na ten czas w grzeczne szkrabiki i lot przejdzie jak z płatka;-)
;-)Zdroweczka oby gardlo tylko chwilowe..
u mnie było identycznie;-) jakoś nie kręciły mnie przygotowania do ślubu, ale to może dlatego, że byłam w ciąży i nawet nie miałam sił, żeby szalećMadziu mozesz mi nie wierzyc ale ja sie napawde slubem nie stresowalam
Balam sie pierwszego tanca ale i on nie wyszedl tragicznieBedzie dobrze wszytsko i nie przejmuj sie takimi bzdurami jak kolor serwetek czy zaslon bo i tak nigdy nie bedzie tak jak sobie wczesniej wymyslisz a slub i wesele bedzie najpieknijsze bo Twoje
![]()
pierwszy taniec jakoś wyszedł, ale bałam się strasznie bo mój M ma dwie lewe nogi i nie umie tańczyć
zresztą oprócz wytykania mi błędów to On nic więcej nie potrafi
Madzia nie martw się niczym, myśl tylko o sobie bo to Twój dzień i musisz tego dnia być szczęśliwa:-)
miałam umyć podłogę w kuchni i wyprasować stertę prania, ale mi się nie chce
miłego wieczoru;-)To było moje marzenie,tak mi już brakowało całej przespanej nocki.Mam nadzieję że mu się nie zmieni i będzie już spał tak ładnieKamu, miło czyta się Twoje wpisy o tym, że Maks tak pięknie śpi, bo przecież jeszcze tak niedawno była to gehenna![]()
Tyle km to musi mieć nocleg i przerwę,nie ma co ryzykować,Kaja no teraz by się rodzeństwo przydało,ale takie już odchowane
Andula my mamy trochę dalej,bo do samego Londynu ok 5 godz,a w sumie gdzieś 1800km.K chce wyjechać we wtorek z samego rana i może jakiś nocleg sobie załatwić w Holandii.Ostatnio jechaliśmy na zmianę to było łatwiej,no i szybciej,a teraz nawet na mocnej kawie i tabletkach nie da rady bez spania,chociaż kilka godzin.
Ja się swoim ślubem dużo wcześneij stresowałam ale dwa dni i dziń przed to już w ogóle.Wiadomo wszystkim się nie dogodzi,ale trzeba wierzyć że wszytko pójdzie super, pierwszy taniec minie i zaczyna się dobra zabawa.Madziu mozesz mi nie wierzyc ale ja sie napawde slubem nie stresowalam
Balam sie pierwszego tanca ale i on nie wyszedl tragicznieBedzie dobrze wszytsko i nie przejmuj sie takimi bzdurami jak kolor serwetek czy zaslon bo i tak nigdy nie bedzie tak jak sobie wczesniej wymyslisz a slub i wesele bedzie najpieknijsze bo Twoje
![]()
ale...
dasz radę a potem bedziesz wspominać

może któraś mi pomoże?
bo jak wtawiam ten spis tresći to nagłówki mi się przesuwają do połowy kartki