post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
ooo widzę że albo dziewczyny pracują albo śpią jeszcze

ja już też pewnie niedługo wpadnę w mały kosmosik:-)
to miłego dnia

ja już też pewnie niedługo wpadnę w mały kosmosik:-)
to miłego dnia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Florka też sprząta... przesadziła doniczkę aksamitek, które chyba tego zabiegu nie przeżyją, przewiozła kotka w misce do prania przez cały dom i zaparkowała w misce z wodą narzucając konieczność umycia całej podłogi w kuchni. Teraz zebrane z lodówki kartki roczkowe pracowicie rozmieszcza w strategicznych miejscach domu...ech, fajnie jest mieć córkę, co w domu pomoże

Jak to jest ,że ja zawsze znajdę,a on k...a wiecznie ma z czymś problem.Dochodze do wniosku,że chyba specjalnie to robi,żebym sama wstawała.No i tym sposobem był 2 godzinny nocny masaż całego ciała w wykonaniu Maćka,bo ojciec się dupą odwróciłą,a dziecko po mnie łaziło
I gdzie tu sprawiedliwość!
;-)(zawsze to jakaś forma zachęty;-);-)),to się wzięłam,tylko syn nie współpracuje,porządeczek już zrobił,że zabić się można,a teraz siedzi i gryzie sie w palce u stóp i ryczy

Właśnie dlatego jednej pracy już prawie nie mam, a drugiej zacząć nie mogęJakos sceptycznie do tego podchodzę,ale horoskop na dzisiaj mówi ,ze zdziałam cuda w tej sferze;-)(zawsze to jakaś forma zachęty;-);-)),to się wzięłam,tylko syn nie współpracuje,porządeczek już zrobił,że zabić się można,a teraz siedzi i gryzie sie w palce u stóp i ryczy
![]()

Florka nienawidzi widoku matki przy komputerze i trzeba wielu wybiegów i ustępstw, żeby pozwoliła choć godzinę popracować...

ja tego nie widziałam, wzoraj na obiedzie nie zwróciłam uwagi na takie sytuacje....co do nocnika to się cieszę że ją wysadzają byle wlaśnie nie na siłę, jak płacze i chce zejść to niech zejdzie. to samo z jedzeniem - jak nie chce to niech nie je....