Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Młoda powędrowała do żłobka a w domu błoga cisza...myślę, że obie jesteśmy usatysfakcjonowane tym stanem rzeczy, bo szału już dostawała, że siedzi zamknięta z matką co to nawet bawić sie nie ma siły
no i mam motywację dodatkową, bo ustaliłam z R, że ten pokój małej robimy i już się napaliłam na szaleństwa dekoratorskie, wypychając z podświadomości myśl, że w zamian my będziemy musieli zmieścić się w jednym pokoju... Już nawet w ramach przerwy roboczej znalazłam na Allegro cudne kute łóżko dla małej księżniczki
no żesz, ile można
Miłego dnia!
;-)
A Ika wam się nie budzi jak Cinek płacze?
Widocznie antybiotyk działa,chociaż mały nim pluje dalej niż widzi,co dziwne,bo z reguły syropki wszystkie chętnie pije
Myślę,że jeszcze jutro w domu posiedzimy,a w środę do żłoba już pójdzie.
Strasznie mnie głowa wczoraj bolała,więc łyknęłm jakieś angielskie tabletki co to szwagierka mamie przywiozła,położyłam się do wyrka,oglądnełam końcówkę TzG i w nocy się co chwilę budziłam z akcją,że jestem w tym TzG i tu ktoś tańczy tu jakieś pary wyminieją.Kurde o co kaman

Albo program toksyczny,albo te tablety
;-)
Zdrowia dla Macka

Straszylismy Sebe ze ja damy do niego;-) ale byl zly