reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

oooo
Dzięki Misia:tak::-)
Dorka, szykuj się szykuj

to ja wrzucam zdjecia tortu, zdjęcia sa z telefonu więc jakość i kolory średnie, mam nadzieję że bateria dzisiaj dotrze i będę mogła wkońcu zrobić normalne zdjęcia:tak:

aaa jakby coś to to jest Franklin :) Ika była oczarowana że to właśnie on i że ma rowerek, który jak mówła potem Cinkowi się przewrócił (co fakt to fakt, nie przykleiłam dziada :))

Załączniki

• DSC00663.jpg
    DSC00663.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00664.jpg
    DSC00664.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja się tylko zamelduje, że u nas wszystko ok ale jesteśmy w stanie totalnego zawieszenia.
Na naszym przyszłym mieszkaniu trwa remont a właściciele sobie totalnie sobie nie radzą. Zresztą dłuuugo by pisać.
W każdym razie chwile siedzieliśmy juz full spakowani na dawnym domku, chwile u mojej mamy teraz u teściów, masakra...
Tosia kochana ale też ma już dość, poza tym stoi :)
Tymciu chyba z tego wszystkiego co jakiś czas się podsikuje, dobrze, że Patryk nad morzem z teściami wiec ma spokój.
Całuje was i przpraszam zazwłokę w karteczkach- przynajmniej jak juz sie przeprowadze to pocztę będę miała blisko więc nie będę miała trudności z wysłlaniem :) Całuje :)

Hejka wieczorkiem:)
Spóźnione życzenia dla solenizantów! kurcze skleroza mnie już dopadła:zawstydzona/y:
Flo zdrówka, uśmiechu i samych szalonych pomysłów na ustawienia misi:-p
Ika wspaniałych zabaw z bratem, szalonych prędkości na rowerze i super kumpli w przedszkolu:happy:
Maksiu dużo słoneczka, uśmiechu i mnóstwo zabawy:tak:
Misiu ogrom buziaków, szalonych zabaw i samych radosnych chwil:happy:
Ja wpadam na chwilkę,podziękować Post za przesyłkę:happy:
Zrobię zdjęcia to wkleję jakie cuda Post wyczynia na drutach czy szydełku (nie wiem :zawstydzona/y:) Post jesteś genialna!!!!moja mama nie uwierzyła że tego nie kupiłam:-p:-pzapakowałm to cudo to siateczki z ciuszkami na wyjście ze szpitala, ale będzie lans:-p:-D:-D:-D
Dorka udanej imprezy:tak:
Haszi no to macie lekki cyrk:dry:
Pabla oby tak dalej!ja miałam kryzys włąśnie ok 3 miesiąca ale przystawiałam często i dałam radę:tak:

Hej hej
jestem
Kic,,oj tam nie przesadzaj, fajnie że dotarło przed rozpruciem:-)
wkleiłam dzisiejsze małe świętowanie
dzięki za życzonka
dziękujemy za karteczki Oldze Mikołajowi oraz Wikusi i Oldze.
ooo Kic, zrobiłam zdjęcia zakupom to zaraz wkleję na wątek odpowiedni:-)

czesc kochane
też się witam z doskoku, jakos nie moge sie ogarnac
najlepsze życzenia dla maluszkow :tak:

wczoraj zabukowalismy hotel w Paryżu, ale sie namyslalam, juz prawie zrezygnowalam, poczucie winy zżeralo mnie, że dzieci zostawiam dla wlasnej przyjemnosci...
dzisiaj jedziemy pod domek na tydzien, pogoda ma byc nieciekawa, trudno

Kicrym życzę lekkiego porodu :tak:
wszystkim solenizantom życze wspanialych przyjec urodzinkowych :-D

wasze torty mnie powalają....cuda normalnie, zazdroszczę zdolnosci

buziaczki i do uslyszenia

Nocka w miarę ok. ale znowu jakieś nieregularne skurcze mnie łapały:dry:nie chciałam wzbudzać alarmu więc liczyłam ale w końcu przeszły. Wczoraj jeszcze byłam u ginki, w sumie zapytać o zwolnienie bo miałam do terminu, ale jak weszła to od razu usg zrobiła, sprawdziła tętno małej, (prosiłam płeć sprawdzić kolejny raz:-p)no i wypisała mi l4 do czwartku, a w poniedziałek mam iść na ktg jak się nic nie wykluje. No nic mój wymarzony 15 już minął, to teraz trzeba co innego obstawić:-p

no ja nie przesadzam!to Ty skrywasz swój talent zamiast rozkręcać prawdziwy biznes:tak:
Izabelka eeee tam, gdyby nie brzuch na pewno byśmy gdzies wyskoczyli bez Kuby. Trzeba coś od czasu do czasu zrobić dla własnej przyjemności, w końcu cały rok harujesz to coś Wam się należy. Jedźcie, wypoczywajcie, zwiedzajcie!

Pogoda w miarę ok, przynajmniej nie pada:happy2:
miłego dnia!

Melduje się! Tydzień w Egerze udany - dzieciaki wybawione, opaleni. Mózg mi się zresetował, więc super :-)
Kic, poczekałaś na mnie! Dzięki :-)
Maciusiu, dziękujemy za karteczkę - Olga bardzo ucieszyła się :-)
Wszystko przeczytałam, ale wybaczcie, że nie poodpisuję. Od jutra wracam na właściwe tory. Buziaki!!!

witam

Ikusia, Michasia, Maksio - wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzinek:-):-):-)

my już po imprezie urodzinowej - wypadło wszystko super (jesteśmy u rodziców)
Tymi szalał ze szczęścia, bo to takie już zupełnie świadome urodzinki
torcik nam też wyszedł - zdjęcia wkleję soon;-)
dziś jeszcze poświętujemy a jutro wracamy do domku

Kicuś jak tam samopoczucie?
Pabla mam nadzieję, że imprezka udana:-)

miłego dzionka

Myslę, że samopoczucie Kicuś już dużo lepsze, bo ... Kic urodziła dziś w nocy o 1!!! "Mała ma się dobrze, jest zdrowa. Waga 3250 i 54cm"

Kic, jeszcze raz ogromne gratulacje!!!

reklama
Do góry