Cześć dziewczynki :-)
Gdyby nie te 9 minutek
Myszki po północy- to pierwsza bym była (wyjątkowo

)
Na mnie ktoś rzucił wczoraj urok (jak zwykle zdążyłam się pochwalić)i oprócz faktu że pół nocy nie spałam, jeszcze o 6 wstałam

Przyznać mi się tu- która czarownicą??? ;-)
Idę zobaczyc jaki tematy wczoraj męczyłyście
U mnie Elenka już właściwie nie kopie, chyba miejsca nie ma, ale tak się przeciąga, że znajduję jej nóżki czasem pod prawym żebrem i stękam z bólu (ale taki ból to nie ból, to słodki bóluś ;-)
Ps. mam problem..
Zauważyłam wczoraj (zaczęło swędzieć pod kolanem) że ugryzienie kleszcza sprzed kilku dni zrobiło się czerwone (wygląda jak siniak właściwie) na średnicę ok 4-5cm... Czy ja powinnam lecieć do lekarza? Kto pisał o kleszczach? (
Oczekiwanie?)
Jedyneczka- właśnie co z tym znieczuleniem pytałam i mój własnie mówił że dożylnie standartowo wszystkim dają. Zapytałam o dolargan, a on że nie, że właśnie z niego szpital się wycofał. Że dają coś na bazie ketoprofanu przeciwbólowy mocniejszy coś na literkę "P"- ach moja pamięć...) i że lepszy bo i na zmiękczenie szyjki macicy dobrze wpływa...
Louise- nie ma jak mama i siostra... Ach moja siora to mi chyba z pół wyprawki zrobiła! Aż mi głupio, ale on ataka "dzieciara"- ma dwóch synków, chciałaby córę jeszcze ale jej M-ek kręci głową na nie.. ach te chłopy...
Tetina- to miałyśmy wczoraj taki sam obiadek, tylko ja jajek sadzonych nie trawię...
Vanilka- Ty się ciesz dziewczyno że nie wiesz co to rwa (MAdzik, Jedyneczka- współczuję!) Ja też w poprzedniej ciąży nie wiedziałam, potem zaznałam z 2 miechy- a teraz nie zapeszyć znów normalnie chodzę :-)
Tiffi, Kasiamaj- trzymam kciuki za wizyty!
Tweenie, KAma,,y na którą macie jutro te wizyty dziewczyny???
Atabe też masz?