dzamena załóż to konto jak masz możliwość, pewnie że tak!;-) My z M odpisujemy na fundacje bo po co państwu dawać ( z takimi gospodarzami pożal się Boże

) jak można komuś pomóc;-) Podaj potem nr to będziemy na Filipsa
gregorka to miło spędzasz czas i dobrze
ewelad a u mnie na wsi nawet jednej ławki nie ma

A szkoda bo ja też z tych czytających i ubolewam że mam tak mało czasu na książki i z ledwością 2-3 łyknę w miesiącu. A tak bym czytała sobie na ławce.
agatha na długość Nadik miał 3 tyg. temu 63 niby ale niektóre ubranka 68 są oki a niektóre małe zależy od firmy. Więc Hanys żaden konus

Ale łobuz z Mai

Na szczęście u nas już lepiej jeśli o podejście Emi chodzi, może dlatego że mała bardzo się zawsze cieszy na jej widok i ją "zagaduje" a ja jeszcze potwierdzam że Nadia ją widać bardzo lubi

No ale ma lat 10 więc łatwiej przetłumaczyć
dzamena wczoraj czytałam z M o tym dzieciaku niby porwanym ale nawet jeśli to faktycznie jakaś ściema to i tak myślę że jako przestroga nie zaszkodzi
tiffi my wczoraj się ważyłyśmy i mamy 5680 , przybrała 250 w pół miesiąca więc podobnie jak Zuzia teraz przybieramy
madzik waga ciężka naprawde

Ale zgrabniutka jest i wcale tej wagi tak nie widać, taka akuratna. Bo moja wagowo 20 centyl o "wzrostem" 97 szczypior jeden

Ja taką najzwyklejszą parasolkę kupiłam jadąc na wakacje jak Emi miała 13 miesięcy ale nie było jej wygodnie tzn. taka pogięta była, na szczęście króciutkie trasy to były. Ale sa takie lepsze usztywniane parasolki (moja to był taki płat materiału między rurkami

) i w takiej spoko. Też taką kupimy na wakacje na jakieś wyjazdy czy cuś
agatka no właśnie pomyślałam o tobie ale ona powiedziała że te pokarmy od 4 miesiąca nie wpłyną na wzrost hemoglobiny bo nie są to danie mięsne a mówi że jak pisze na słoiczku od np.4 to ma być skończony dany miesiąc. A mięsne są od 5 widziałam więc póki co żelazo

Mam nadzieję że w miarę je zniesie bo już się cykam

I te ufajdane ubranka, muszę śliniaki zakupić

A wam po jakim czasie podniosła się hemeglobina po żelazie? Bo ja nie pamiętam ile Emi brała.
supcio witaj w klubie niedospanych

Ja dzień zaczynam od kawy jak mała jeszcze leży półśpiąca w łożu (naszym

) i ogląda tv
justa witaj:-) To kochana Alunia, widać taki charakter spokojny i serdeczny ma dziewczyna:-)
dzamena nie słuchałam ale sam pomysł, jakie koszty generują rodzice, co, wchłoną więcej światła czy co

Zresztą co za gadanie, najważniejsze dobro dziecka a pobyt rodzica znacząco wpływa na proces leczenia więc niech się bujają
ewcik a wiesz ja taka byłam w dzieciństwie i jako nastolatka a shardziałam chyba dopiero po 30tce

To już sam w pokoiku? A macie nianie? My mamy matę i mała ją lubi
My poodkurzałyśmy, pomyłyśmy podłogi jeszcze Emi pokój został i łazienka . W piekarniku się zaś lazania piecze na śniadanie, spale ją na spacerze