Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
więc ciekawie sią zapowiada.
Dziadek uśpił małą i pospała 30 minut i w drodze też zasnęła o dziwo i jeszcze śpi w kuchni przy otwartym oknie
Ale śpiewałam całą drogę, o cudach np. o znakach drogowych i kierowcach do d...py
Ale nie zostawiłam małej bo nie było dziadka długo i nie mogłam jej zostawić z babcią bo Dominika zazdrosna
No i nie zagadałam też że od poniedziałku będziemy przywozić małą , niech M załatwia
I babcia powiedziała żebyśmy nauczyli ją butli żeby sobie oni radę dali potem i zdziwiona że jej daję z kubka bez dzióbka nawet
No to wyciągnęłam butlę i dałam herbatkę w butli, oczywiście nie chciała
A Domisia ma 2 lata, zasypia w dzień z butlą z mleczkiem i ma połowę dwójek (reszty nie widziałam) zjedzone przez próchnicę
A w nocy się budziła jeszcze do niedawna i dostawała raz czy dwa herbatkę
Mówiłam o tej próchnicy że od butelki pewnie bo ja myślałam że ona ma ułamane te ząbki wręcz
Tak więc jedziemy znów w sobotę z M się dogadać z dziadkami bo jak nie oni to znajoma mamy by mogła się zająć choć nie wiem za ile

Harpia spać nie, jeść nie, spacer nie, tylko ryk... Dziś biegiem wracałam ze spaceru, bo jak ryknęła... Zasnęła pod drzwiami od domu i spała całe 10 min 
a tak serio kiedyś słyszałam teorię że każdy chłopiec powinien mieć w domu choć jedną lalkę bo to wzbudza umiejętność zajmowania się kimś/czymś. No a jak Kalina nie chciała się dzielić to ma za swoje. Co do zębów mysza polecała ibufen czy ibum syrop że też pomaga - może spróbuj

a nie przegotowywałaś tej wody