Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i zapisałam się znowu na wtorek, mam nadzieję, że do tego czasu mi nie wrosną
nawet nie priorytetem
oby dotarł
.
poza tym ciągle pije, jakbym kaca miała, nie wiem czy to nie po tych tabletkach anty, leje sie tez ze mnie jak z odkreconego kranu, ogolnie dzien do poooopy :-(
masz prawo przywrócić komenta dla takiego debila, a do allegro tez bym na Twoim miejscu napisala
pomimo, że często obcinam jej pazurki to zawsze znajdzie sie kawalątek do zadrapania
A skoki rozwojowe to maja chyba u nich wszyscy 
A dźwięk ten to coś jakby wciąganie powietrza a czasie zdziwienia, takie yyyyyyyyyy
Albo jak osiołek iiii-ha na wdechu to samo iiiiiiiiiii
My paniken i na dyżur do szpitala. Tam pediatra zbadała i stwierdziła że wsio oki, czyściutko wszędzie i zaleciła wapno i psikanie do noska ten eucośtam
Że może tylko taki dźwięk sobie wydaje, albo ciut w nosku obrzęk gdzies tam dalej albo krtań wiotka (stąd wapno) ale wszystko jako małoprawdopodobne. Dała jednak skierowanie do szpitala dziecięcego na laryngologię gdybyśmy się niepokoili. No to pojechaliśmy bo ja rzecz jasna posr...a ze strachu
Ja oczywiście już diognoz multum
Ale tam też zbadały i mówią żę wszystko dobrze, że dzieci czasem takie dźwięki wydają, że gardełko uszy nagłośnia czyściutkie no i cała jest zdrowa więc nic się nie dzieje złego. Gdyby coś, jakbyśmy jednak się niepokoili bardzo mamy prawo przyjechać jeszcze i przyjmą na badania ale na razie potzreby nie ma. A te badania pod narkozą:-( I powiedziały że na wiotkość a właściwie jej ujawnienie to już za późno, że wcześniej by coś było. No a z naszych obserwacji to ona tak robi w trakcie gaworzenia, podnieceni, zabawy. Śpi oddychając spokojnie przez nosek, je bez problemu, nic nie przytkane, kataru już nie ma, nie kaszle wcale a wcale
Jak siedzi sama i się zajmie czymś nie wydaje takiego dźwięku, tylko właśnie w zaaferowaniu więc może się nauczyła od nas i tak robi
No mam nadzieję bo się przeraziłam.:-( Apetyt ma, jest wesolutka i jak wydaje ten dźwięk to nic nie wskazuje jakby jej powietrza brakowało
Nic, obserwujemy a we wtorek na to szczepienie to zobaczymy co lekarka powie nasza. Teściowie słyszeli bo u nich tak zrobiła i mówią że bzdura że dzieci różne dźwięki wydają
Ale wiadomo się człowiek martwi. Oczywiście na zakupy nie pojechałam bo obserwuję małą.
Pewnie on dzwonił, ten właściciel cham jeden

Też mam ochotę na fajną bieliznę ale nie wiem jaki rozmiar cycuchów mi zostanie jak przestanę karmić, może się okazać że będę je zawijać w ruloniki
Pochwal się co zakupiliście:-) No może będą sobie skrobać bobaski lipcowe
Skok rozwojowy, ty jak coś powiesz to już powiesz
tzn spacer, zakupy, basen, pranie, sprzątanie, gotowanie-taka orka to nie dla mnie, więc chyba czas zacząć grać w totka celem sprowadzenia swego żywota na właściwe tory, tzn będę pielęgnować me dziecię oraz siebie i tyle:-)
ostatnio: płatki kosmetyczne 2 op-100% bawełna; co zakupił? płatki oraz watę- nie drążyłam tematu