Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Doskonale wiem jak się czujesz AniuTa obrzydliwa,najpodlejsza ze wszystkich @ dzisiaj przyszła!!!!!!!!!!!!O kur...a nienawidze ją!!!!!!!!!!!!!!! A miałam jutro iść do lekarza.......już sobie poszłam!
Nie smuć się, będzie dobrze. Przejdzie ci za kilka dni i znowu z nadzieją i przyjemnością będziesz kontynuowała starania:-)
Ja tez się wpisuję na listę koleżanki!Hej
Jestem nowa i także obecna staraczka od 2 lat jestem po laparo jakies 4 miesiace juz i ciagle na lekach a efektow niewidac wogole ;/ teraz wypatruje @ od jutra zaczynam brac luteine 2*1 dziennie zobaczymy co czas przyniesie ....
Na chwile obecna jestem strasznie załamana i przerazona mysla ze nie uda sie nam :-(
Blokuje sie i boje sie rozmawiac na ten temat z bliskimi ciagle mam lzy w oczach poprostu przerasta mnie ta cala sytuacja
prosze o wypowiedzi moze zaczne patrzec na to z usmiechem i dystansem ;/
pozdrawiam serdecznie
Gośka
Hej
Jestem nowa i także obecna staraczka od 2 lat jestem po laparo jakies 4 miesiace juz i ciagle na lekach a efektow niewidac wogole ;/ teraz wypatruje @ od jutra zaczynam brac luteine 2*1 dziennie zobaczymy co czas przyniesie ....
Na chwile obecna jestem strasznie załamana i przerazona mysla ze nie uda sie nam :-(
Blokuje sie i boje sie rozmawiac na ten temat z bliskimi ciagle mam lzy w oczach poprostu przerasta mnie ta cala sytuacja
prosze o wypowiedzi moze zaczne patrzec na to z usmiechem i dystansem ;/
pozdrawiam serdecznie
Gośka