Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Aha no to super rozwiazanie
No to swietnie.
A wysylasz za granice? ;-)
...ja dzis mialam nocke dziwna...
Matt jadl o 2 w nocy, po pol godzinie uslyszalam trzask na dole w domu,tak sie wystrachalam,ze zbudzilam M i poszlismy na zwiady
Okazalo sie,ze chleb wyskoczyl z szafki wpadl na talerze na suszarcei one narobily halasu.
Pozniej Matt obudzil sie o 4:00 na jedzenie,co jestem w szoku bo dwie godziny wczesniej zjadl 150ml + kleik. A o 6:00 juz mu sie nie chcialo spac
I Antkowi rowniez
Teraz Matuesz sobie spi,Antek wsuwa sniadanie a ja pijem kawusiem![]()
Dzień doberek!!!!steryd????????a czy to zle??
no i super a jak patrzę na te fotki Oskarka to za każdym razem śmiać mi się chce taki słodki facetAnulka disnemar przy gęstym katarku jest ok i po wpsiknięciu na brzuszek i odciąganie fridą też mu pomoże.Jeżeli kaszelek będzie trwał z 2-3 dni to leć do lekarza.U nas spisuje się Eurespal w syropie jak mała ma kaszel i katar działa przeciwzapalnie i oklepuję jej plecki(swoją drogą b.polecam bo to pomaga oderwać się wydzielinie).Super sprawą jest inhalator(nebulizator)z solą fizjologiczną super nawilża śluzówkę noska i katarek szybciej mija polecam chociaż wydatek od 120-200 zł ale na lata.Dużo zdrówka życzę Oskarkowi i jak nie będzie lepiej idź do lekarza
Beaciu, dzieki sliczne - poki co Oskarus pojadl cyca i spatunia...
szczęściara wraca do pracydziękuję dziewczyny za wsparcie w chorobie dzieciaków...KISSSYYY
Kucia...witaj wśród Nas:-)
śliczną masz córunię
ja od zawsze palę gdy pije
drink + fajka idą u mnie w parze,nigdy osobno
Beatko...dziękuję za odp.
jestem dzisiaj nie do życia
a jutro na 11.00 do pracy smigam
w tym tygodniu na 4 godzinki dziennie
a od 3 marca już na amen
bira...podgatunek,hahaha
trafne określenie![]()
powodzenia
Witaj Migotku!:-)Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)
Wiesz od paru miesięcy jestem na zwolnieniu i teraz macierzyńskim więc jeśli chodzi o przepisy jestem nie w temacie ale jeśli to prawda to głupota bo znów ludzie będą nadużywać leków, niepotrzebnie wydawać kasęTo ja gasze swiatlo dzis?
Kucia i Migotek witamy w naszych skromnych progach
Nawet nie nadrabialam dzis,ale widze pobierznie,ze weekendowo jest ;-)
Mlody juz spi od 20:00 ze starszakiem lekki problem jest,bo zagonic go do wyra to masakra
Dzis goscilismy znajomych z ich 4 letnia coreczka.
Jak sie dobrala z moim starszym dzieciem do demolki chaty to ło matko
No ale wazne,ze ktos nas odwiedza na tym zadupiu
A jutro juz poniedzialkDlaczego weekendy mijaja tak szybko
Beatko wspolczuje sytuacji z mezem.Trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie
Pati Bidulki Twoje chlopaki :-(
Zdrowiejcie kochani.A swoja droga to super Samuelek mial lekarza,ze nie szprycowal go antybiotykami
Mateuszek bral juz zastrzyki Zinacef jak mial 2 miesiace.
Ooo wlasnie Beatko. Kiedy lekarka przepisywala nam zastrzyki mowila,ze weszlo nowe rozporzadzenie z UE,ze ponoc juz nie mozna sprzedawac zastrzykow na sztuki tylko cale opakowanie.I tak nam byly potrzebne 5 fiolek,a musielismy wykupic cale opakowanie 10szt.
I tak te 5 sztuk kisi mi sie w domu,bo tutaj lekarz mi raczej tego nie przepisze,no chyba ze polski doktor
Czy wiesz cos na ten temat i czy to nie paranoja???
Larvuniu masc ze sterydami lepiej unikac,ale prawda jest,ze dzialaja dobrze.Wiem tylko,ze nie mozna ich stosowac ciagle.
Nie martw sie ;-)
Kurde ja tez chce obejrzec ten film "Lejdis".
Jakby ktoras miala go kiedys na plytce to chetnie kupie ;-):-)
Wybaczcie,ze nie wszystko skomentowalam ale umysl juz nie swiezy o tej porze i wywialo mi co nieco z glowy
Sugar koniecznie zagladaj :-)
Dobrej Nocki![]()
Będzie super ja też w sumie bym chciała mieć trzecie ale zanim bym się zdecydowała to i tak już lekko za stara bym byłaSugar 3 suwak sie pojawi jak poznam termin :-) wiec moze w piatek jak sie do poloznej dodzwonie
wlasnie jestem na etapie szukania odpowiedniego wozka dla dwojki
i moje odczucia sa jak narazie takie --->![]()
Sabinko dzięki za promyki poskutkowało rano fatalnie ulewa a teraz słoneczko
No a ja dzisiaj wychodne mam z kumpelą trochę poszaleje spadam gotować i sprzątać do później