Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

swietna fotka!!!!
cudny ten twoj synus
ja pilam cherbatki laktacyjne i bawarke i duzo odciagalam i przystawialam mala do piersi nawet zeby tylko sie bawila, nie poddawaj sie jesli bedzie ten kryzys trwal gdzies tak do poltora tygodnia, jesli dluzej to juz trzeba chyba pomyslec co dalej.Sliczne zdjecie corci

Lilka
ja chyba obejrzalam wszystkie podwojne wozki blizniacze i takie dla rodzenstwa![]()
lilka do mnie jedzie taki wozio WÓZEK GRACO QUATTRO TOUR DUO METROPOLITAN +GRATIS (312251211) - Aukcje internetowe Allegro
slyszalam duzo dobrych opinii
fajny tez jest WOZEK KOLCRAFT 4 POZYCJE SUPER HIT + FOLIA GRACO (311689565) - Aukcje internetowe Allegro
a wogule to chodz tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-rok-po-roku-f155/nasze-podwojne-wozki-9505/
i zapraszam jeszcze do dzialu:Dzieci rok po roku - Forum BabyBoom

:-)
tak dla orientacji, choc komisy maja taka prowizje, ze
wiec jakby co to bezposrednio najlepiej:-) Teraz juz po obiadku, zaraz zostawiam chlopakow w domku i smigam na solarium, mmmm troche ciepelka:-);-)Lilka, wózek super, ale cena zaje...a
Fajny ten drugi wózek, który wkleiła Sugar, Ty chyba będziesz potrzebowała czegoś z gondolką?

No Bira mamy podobny gust mnie tez sie te dwa wozeczki podobaja.
Lila zwariowłas babo ponad 4 klocki![]()