Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.Jeszcze moment i mogłoby być nieciekawie
.Promocja trwa do 15 a już nagród nie ma i niewiadomo czy będą
.Jeszcze mam 195 pkt do wybrania chyba tam zadzwonię i opieprzę ich w centrali

kurwicy mozna dostac
, nie mam juz sily co za cyborgi

i odwiedzila nas moja mama, potem byl facet odnosnie zalania nam poddasza... jak padalo - spisywal protokol dla ubezpieczyciela i tak dzionek zlecial, no i zaliczylismy jeszcze 2 godzinny spacerek

choc to nie Majorka

dzis rano odpowiedzila mi "czesc" tak slodko sklada usteczka i mowi sobie, no i mam wrzenie ze te wakacje go zmienily, stal sie taki bardziej madry, fajniej sie potrafi bawic, i wiecej rozumie

). Nauczyl sie ze spi w dzien w czasie jazdy autem (1 spanko jak gdzies jechalismy, drugie jak wracalismy), w pokoju mielismy lozeczko i tam sie bawil - spalismy oczywiscie
razem
jadl w pokoju w wozku, bo krzeselko mial tylko w hotelowej restauracji, kapal sie w duzej wannie na stojac - trzymal sie poreczy przy wannie i stal sobie. Jak szlismy nad morze, to juz jak widzila plaze i wode to taki usmiech ze normalnie szok, dreptal po piasku, kapal sie w morzu, siedzila burzyl babki z piaku i czasem probowal jesc piasek
. Na basenie w hotelu (krytym z podgrzewana woda) plywal sobie w oponce, nawet w jacuzzi
. No i naprawde nie wierzylam ze wakcje z takim maluszkiem moga byc niestresujace

ale musze je pomnieszyc bo by sie chyba zalaczaly godzine