Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj była wyjątkowo łaskawa, bo bawiła się grzecznie... tylko jednej dziewczynce chciała raz przyfasolić, bo tamta miała smoczka a Ini go chciała... w sumie to nie wiem skąd jej się to bicie wzięło, bo sama nie dostaje nawet klapsów, w domu nie ma bicia, psy też po tyłkach nie dostają. Nie mam pojęcia skąd ona to wzięła....

larvunia u nas też tak ciężko zęby wychodzą. Jak już jest naprawdę źle o daję nurofen albo sedalię od czasu do czasu, bo mi szkoda maluchatyle ile dzieci i ich mam to tyle i opinii ;-)
ja robie co mi serducho podpowiada a tego co nie wiem dowiaduje sie od Was albo p. doktorowej ;-)
masakra dziewczyny jak wy dajecie rade z tym zabkowaniem?!
juz 4 razy szlam do malego po jego zasnieciu. Budzi sie z tak wielkim placzem, ze uspokoic go nie mogepowoli mam dosc! "Mezu wracaj do domu z tego gorzowa bo oszaleje!!!" ...cos nawet ta masc nie pomaga na zęby
...a moze mu dolega cos innego? kurde juz sama nie wiem... oszaleje! Jak taka cala noc bedzie to chyba nie wstane do pracy
![]()

Maciek ma to samo tylko ze leje mnie
nie wiem skad mu sie to wzielo, ma tak od kilu miesiecy i mowi sie mu ze nie wolno a on sie cieszy i mnie trzaska-nie wiem babcie caluje jak ja budzi a my z plaskacza dostajemy i juz
u nas tez nie ma zadnego bicia....