Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kobietki, macie może jakieś dziwne upławy? Takie grudkowato-glutowate? przepraszam za opis... pojawiły się u mnie kilka dni temu....
Klaudzia mi też wszyscy gadają , że to ucisk na wątrobę![]()

Biedactwo, ja też się staram leżeć na lewym boku, ale nie muszę się aż tak przejmować jak Ty kiedy rano się budzę na plecach. To na pewno strasznie męczy i współczuje :-(Bo jak leżę na plecach to Młoda odcina sobie dopływ tlenu (kładzie się na żyle głównej dolnej), przez co może się udusić :-( A gdyby nie rutynowe ktg, to żyłabym w nieświadomości.
Ja między biustem i brzuszkiem mogę wsadzić dwa palce i na razie to się nie zmienia, więc myślę że jesli będę mogła tam wsadzic ze trzy palce to będę wiedziała, że opadłDziewczynki a jak to jest z tym opadaniem brzuszka?;-) bo niby patrzę od dwóch tygodni próbuje dostrzec a mi się wydaje ,że On jest ciagle jest w tym samym miejscu:-(, nawet mój maz sie smieje,ze jak siła woli będę go sciągała w dół to niedługo bedzie na kolanachCzy Wam tak znaczaco opadły?
, ale czasami opada dopiero na porodówce, albo po odejściu wód, każda z nas ma inaczej 
Teraz chyba wszystkie już nie chodzimy do pracy, bo żeby być na bieżąco na forum komputer musi chodzić cały dzieńposzłąm umyć, a jak wróćiłam, to 4 strony tylko na tym wątku zdążyłyście naskrobać.. o ranylaptopa i mobilny zabieram na porodówkę, bo jak ja później nadrobię...

Gdybym ja miała skurcze co 6 minut przez 1,5godz i nie przeszły by po prysznicu to bym chyba jechała do szpitalaa tak w ogóle to wczoraj mąż chciał mnie na porodówkę wieżć bo skurcze miałam co 6 minut cały wieczór, ale zadzwoniłam do lekarki i powiedziała żeby się wstrzymac bo takie wieczorne mogą ustąpić....i ustapiły ale o 11 dopiero...
ufff co wieczór mam takie skórcze..
...
, mam 50 min żeby tam dojechać i żebym zdazyła na czas położna mówiła, że jak skurcze będą co 7 min i regularnie to mam się zbierać, więc bądź tu mądrym. Najlepiej by było gdyby wody odeszły wtedy wiadomo że już trzeba urodzić i koniec 
no i miałam pobudkę o 6, musiałam mykać na posiew do szpitala. Jejeku za oknem ciemnooooo, wychodzę z mieszkania, jak mnie walnęło zimnooooooo, no w sumie nie pamiętam kiedy ostani raz wychodziłam o tak wczesnej porze z domku
Wróciłam o 9 to jak się bachnęłam do łóżka, tak dopiero wstałam
Mam jakieś dziwne napady raz mi zimno raz duszno, jak kobieta przechodząca menopauzę hehehehehehe
tylko proszę mi czekać do listopada, bo ja rozumiem, że nas przed październikiem umieszczono, ale proszę nie brać tego sobie do serducha, czekamy na 11:-)