Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny pakujcie się... nie znacie dnia ani godziny... zbieram właśnie torbe i jedziemy do szpitala... po wizycie u gina mam skierowanie : ciśnienie 162/100 i rośnie, białko w moczu , nogi jak balony i jak to stwierdził m,ój gin - najlepiej jakby pani urodziła... więc jadę ze skierowaniem.. trzymajcie kciuki
a ja tnac koszty kupiłam 2 małe ręczniczki, zeby bylo łatwiej czerwony i niebieski ;-)jeden będę grzała na kaloryferze a drugi będę chlodziła wodą i przykładała na zmiane. Termofor co prawda mam ale chyba juz nie będę dokładać, bo i tak mam duzo.a jak ta polozna to stwierdzila robila ci usg? nie denerwuj sie bedzie dobrze a bole krzyzowe da sie przezyc ja kupilam sobie termofor i taki worek zelowy na zimne oklady (maz oczywiscie powiedzial ze juz calkiem zglupialam) i bede sobie w razie czego przykladac na przemian podczas tamtego porodu mialam te bole pod koniec a dziecko bylo normalnie ulozone wiec nie ma reguly
jezeli mnie ominie tym razem ta "przyjemnosc" to na pewno przyda sie na pozniej bo ja mam problemyz kregoslupem i Zuzi nawet nie moglam kapac przez to
ja dokładnie ta samo.ja siedze na pilce przed laptopem,lekko pochylona,juz chyba od miesiaca. przynajmniej mnie kosc ogonowa nie boli![]()

Ja pralam bo mialam po pierwszym synku. Tzn pralam recznie bude, pokrowiec na gondole(ten zewnetrzny) i materacyk, w pralce na "pranie reczne" wysciolke gondoli, a sama gondole przetarlam recznie zewnatrz gabeczka z detergentem. Ja mam jasny wozek.wiem, ze troche pozno o to pytam, ale czy wy wszystkie pralyscie wozki? i jak tak, to w jaki sposob, tzn do pralki czy recznie ? dalo sie odczepic? moj wyglada na czysty, ale z drugiej strony jest ciemny, wiec do konca nie jestem pewna![]()
Mam wodnisty katar, mokry kaszel i coś jakby zaczyna mnie pobolewać głowa. I jak na złość dziś sobota i przychodnia nieczynna