Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zgadza się, tylko, że tu oni nie byli dawcami i biorcami jednocześnie.... komórki były pobrane od kogoś innego... to jest to o czym pisałam wcześniej...

..Ludzi w Realu masa..no więc poszliśmy do kasy dla kobiet w ciąży, a tam..znieczulica
..specjalnie zaczęłam głośno gadać, że to kasa dla kobiet w ciąży i takie tam teksty, ale wszyscy mieli to w d..
..Szok!!Cześć Dziewczyny:-)..
Musze się troszkę poskarżyć..
Byliśmy wczoraj w Platanie (CH w Zabrzu) po wkładki laktacyjne i prezent dla mojej mamci na urodziny..Ludzi w Realu masa..no więc poszliśmy do kasy dla kobiet w ciąży, a tam..znieczulica
..specjalnie zaczęłam głośno gadać, że to kasa dla kobiet w ciąży i takie tam teksty, ale wszyscy mieli to w d..
..Szok!!
No i już teraz będą typowe listopadowe dzieciaczki:-)..chyba, że któraś na grudzień przeniesie - czego nikomu nie życzę:--(..
Udanych spacerków niedzielnych;-)
zgadza się, tylko, że tu oni nie byli dawcami i biorcami jednocześnie.... komórki były pobrane od kogoś innego... to jest to o czym pisałam wcześniej...
Piję syrop z czosnku i syrop z cebuli(nawet nie są takie złe
), wczoraj cały dzień bolała mnie głowa, miałam kaszel i łamało mnie w kościach. Dzisiaj został tylko cieknący katar a kaszel to taki suchy, najczęściej jak się śmieje(więc tego unikam
). Miejmy nadzieję, że pomoże całkiem się tego wirusa pozbyć.
), i w ogóle jestem po prostu wredna i nie miła... Ale to chyba normalne przed porodem :-)(tak sobie mówię hehe)Wody mi lecą, nie mam skórczów. Kiedy mam jechać do szpitala, tzn. ile mam czasu ?![]()
C.DO godz 4.19 przyszedł na świat mój mały skarb Krystianek. Jest tak śliczny że szok i taki malutki. Ubranka są na niego za duże.