Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nastawiłam się z rana na pomoc dzidzi przy wyjściu :-):-)- ale jak na razie, to efektu nie widaćmaxwell skąd ty masz tyle siły? Podziwiam i zazdroszcze bo ja na nic nie mam siły.Jeszcze nigdy w życiu tyle czasu nie spędzałam przez kompem bo tylko na to mam siły. Jedyne co to obiad ugotuję ,no i wczoraj prasowanie zrobiłam
.A dzisiaj to wyjątkowego mam lenia
![]()
..Mój mężuś, to na szczęście tylko jednodaniowy jest:-)..Jakbym mu zapodała dwa dania, to byłby cud, gdyby zjadł..A wystarcza ta zupa? Ja mój mąż zje zupę to za chwile mówi, że teraz to dopiero by coś zjadł... Więc ja się poddałam i zawsze robie drugie danie żeby za chwilę znów czegoś nie szykować...![]()
I na szczęście nie jest wymyślaty..mogę eksperymentować, a on i tak zje:-)Biedna..u mnie jest gorzej bo on pracuje na tym samym osiedlu co mieszkamy i przez to na drugie śniadanie koło 10 przychodzi do domu, później koło 12 na zupę i o 15 po pracy chce obiadu)

to masz przechlapane..o ile dobrze pamiętam to jest jedna terminowa listopadówkaa wlasnie..czy ktos urodzil punkt w swoj termin?:-)

też kojarze tylko jednąo ile dobrze pamiętam to jest jedna terminowa listopadówka![]()
Ja miałam wizytę w poniedziałek i dała mi tez lekarka wtedy skierowanie do szpitala..dziewczyny będziemy się martwić jak będziemy po terminie) a macie się stawić po terminie u swoich gin?? rozmawiałyście na ten temat??

..