reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Kuba miał wzoraj bal - był spidermenem (jak 5 innych chłopców z przedszkola) generalnie Kuba lubi się przebierac więc mamy sporo tych strojów, na każdy halloween i bal inny, bo rośnie jak szalony.
martolina moze w używąncachpopatrz albo wymyśl cos prostego np lekarz - biała koszula i stetoskopz kiosku? kowbj - jeansy, koszula w krate i kapelusz albo pirat - jakies porteczki 3/4, bluzeczka w pakski, chustka na głowe i przepaska an oko? Podejdź do sklepu z zabawkami i zobacz jakie mają gadżety do kodtiumó i coś z tego wymyśl. Kuba mówił, ze jedna dziewczynka w grupie byl przebrana za kwiatek - miała zielone ubranko i spódniczkę z płatków krepiny, a inna była motylkiem - skrzydęłka miała namalowane na twarzy
Moja mam też zawsze szyła nam stroje i wygrywaliśmy z bratem kazdy konkurs na najlepszy strój

hcv robiła. Robiłam tego tyle, ze już sama nie wiem co

A co do zasypiania to Michał zasypia sam. Po kąpieli chlopaki ida do Kuby, tata czyta baję a ja w tym czasie szykuje mleko. Żegnają się, ja ide z Michałem od niego, daję mu mleko a potem włączam kołysanki, utulam i wchodze.
Czasem jak mu nie idzie z zaśnięciem to wała mnie co 5 minut o różne głupoty ale jesli jest zdrowy to nie siedze przy nim

dziunka powodzenia!

dziunka trzymam kciuki i czekamy na wyniki.

Koleżanki córka musiała się przebrać do szkoły za samochód.Tak wymyśliła pani w szkole bo to jakieś przedstawienie było no i poprosiła Jagodę o wykonanie tego auta
Tutaj Dobrusia prezentuje efekt finalny
:-):Zobacz załącznik 424676 Zobacz załącznik 424677

agrafka ale wam tego czytania zazdrościmy. My jesteśmy takie mole książkowe to ze starszą też takie seanse odchodziły aż do 6 lat jak się sama nauczyła. Było fajnie szczególnie jak nam sie oczy kleiły. Z małą tą to są problemy teraz

Jacku, żeby to jeszcze czytanie było - a to opowiadanie :)
Alę czytanie tekstu nudzi, nawet jak się wysilam na głosy itd :). Musze opowiadać, najlepiej wplatać Alę we wszystkie opowieści, także jak zaczynam przysypiać to od razy wyłapuje i mówi "mamo co ty powiedziałaś?" :)

Dziunka - powodzenia !

Agrafka M jak zobaczył , że przyszywam mu guzik do spodni był gotowy zdjęcia robić i wklejać do lokalnej gazety:cool2: żadnego szycia , szydełkowania itp. No way;-)
Pomyślę dziewczyny nad Waszymi propozycjami i podejdę dziś do pepco , ciucholandu może coś znajdę . A jak nie to wypożyczę;-)

zdążyliśmy 2 godzinki pospacerować i uciec przed deszczem. brrr chcę śniegu

Jacku efekt powalajacy

No i ja już po, bo okazało się że pani miała dla mnie tylko 10 minut. Zadawała pytania z kosmosu, jestem wygadana a tu mnie przytykało:szok: Mam nadzieję że się wybroniłam, będzie przyjmować od marca co i mi pasuje, wtedy zadzwoni po mnie i przeprowadzi dłuższą rozmowę.

reklama
Do 15 stycznia mam dwa tygodnie, od 16 stycznia miesiąc. A jestem na zwolnieniu na córkę do 18 stycznia więc już pewne że będę miała pracę do końca lutego:cool2: bo jakby nie było szefowa tylko powiedziała ze musi mnie zwolnić, ale wypowiedzenia nie dała.

Do góry