Kuba miał wzoraj bal - był spidermenem (jak 5 innych chłopców z przedszkola) generalnie Kuba lubi się przebierac więc mamy sporo tych strojów, na każdy halloween i bal inny, bo rośnie jak szalony.
martolina moze w używąncachpopatrz albo wymyśl cos prostego np lekarz - biała koszula i stetoskopz kiosku? kowbj - jeansy, koszula w krate i kapelusz albo pirat - jakies porteczki 3/4, bluzeczka w pakski, chustka na głowe i przepaska an oko? Podejdź do sklepu z zabawkami i zobacz jakie mają gadżety do kodtiumó i coś z tego wymyśl. Kuba mówił, ze jedna dziewczynka w grupie byl przebrana za kwiatek - miała zielone ubranko i spódniczkę z płatków krepiny, a inna była motylkiem - skrzydęłka miała namalowane na twarzy
Moja mam też zawsze szyła nam stroje i wygrywaliśmy z bratem kazdy konkurs na najlepszy strój
hcv robiła. Robiłam tego tyle, ze już sama nie wiem co
A co do zasypiania to Michał zasypia sam. Po kąpieli chlopaki ida do Kuby, tata czyta baję a ja w tym czasie szykuje mleko. Żegnają się, ja ide z Michałem od niego, daję mu mleko a potem włączam kołysanki, utulam i wchodze.
Czasem jak mu nie idzie z zaśnięciem to wała mnie co 5 minut o różne głupoty ale jesli jest zdrowy to nie siedze przy nim
dziunka powodzenia!