MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ja zawsze po stosunku robię siku i jeszcze mi się nigdy nie zdarzyło, żeby coś wylatywałoHihi w domku, ale musiałam po tym wspaniałym akcie wyjść z mieszkania bo gdzieś tam musiałam coś załatwić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja zawsze po stosunku robię siku i jeszcze mi się nigdy nie zdarzyło, żeby coś wylatywałoHihi w domku, ale musiałam po tym wspaniałym akcie wyjść z mieszkania bo gdzieś tam musiałam coś załatwić![]()
Czasem się czuję startaEj ale wiecie, że jeśli macie tego az tyle to znaczy, że to Wasze Bożenki się tak ślinią po tête-à-tête ze Startymi?![]()
Ach, już myślałam, że na jakiejś plażyHihi w domku, ale musiałam po tym wspaniałym akcie wyjść z mieszkania bo gdzieś tam musiałam coś załatwić![]()
Pierwsze co, to lecę siku.ja zawsze po stosunku robię siku i jeszcze mi się nigdy nie zdarzyło, żeby coś wylatywałobo w sumie jak wy musicie nosić wkładki to też niedobrze bo to sprzyja infekcją
No to ile trwało to narzeczeństwo a potem małżeństwo?Gdzieś tak od drugiej randki
Decyzja o ślubie była najchooyowsza ever za to rozwody super. Polecam![]()
A korzystasz z toalety po stosunku żeby właśnie ta superma wyleciała??Ja muszę zakładać np podpaskę, a najlepiej jak w ogóle się po tym nie ruszam z domu... Chociaż podpaska jest zdradliwa bo te żołnierzyki się po niej ześlizgują... Przynajmniej ja tak raz miałam... Masakra... miałam krótką spódniczkę i na majtkach podpaskę, wyszłam z domu, a to uciekło z gaci ma świat. Szybko i schowałam sie do samochodu, a chłop miał plamę po swoim potomstwie na siedzeniu... Później prał tapicerkę![]()
Jadem?Czasem się czuję starta.
Bożena pluje.
No to ile trwało to narzeczeństwo a potem małżeństwo?![]()