reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dokładnie byle się pozbyć 🤷‍♀️tak jak mnie odsyłali za mce zobaczymy brała pani hormony będzie się normować, i tak z mce na mce zobaczymy co będzie, a potem no w przyszłym działamy a jednak nie za 2mce bo coś 😂 ale niech się pani stara (bez owulacji). A teraz może już dla świętego spokoju damy jakieś hormony 😂🤷‍♀️. A badania po co🤷‍♀️ jeszcze za dużo będziemy wiedzieć 😂😂😂
Ja z ginekologiem nigdy problemu nie miałam jednak zdaje sobię sprawę z tego że lekarze czasami to idioci . Mając 16 lat dopadły mnie bóle pleców i to takie że nie byłam w stanie śni stać ani leżeć - lekarze chcieli ładować we mnie tylko leki albo mówili mi że jeszcze rosnę 😂 chodziłam od lekarza do lekarza wszyscy tylko przepisywali nowe leki bez diagnostyki . Po latach walki uzyskałam w końcu diagnozę i że tak powiem jestem wkurwiona No gdyby było to wcześniej ogarnięte to dziś nie miałabym takich problemów z kręgosłupem …. Niestety czasem trzeba walczyć o ta diagnostykę bo lekarze często olewają albo wpisują w schematy

Ej, ja też byłam pod wrażeniem naszego przerywanego! Tylko szkoda, że się później okazało, że mój chłop jakiś słabo płodny jest 🤣

Edit: prawie 2 godziny posty nadrabiałam, tyle nastukałyście! 🤣🙈

Edit 2.0: I gratuluje nowych kreseczek! ❤
Ja też nadrabiałam cały dzień 🙈troszku mi to zajęło 😅 ja nam spadek formy psychicznie chwilowo mam dość ale nam nadzieje że to
Minie 😊 W tym miesiącu tak mnie wysypało na twarzy po owulacji że masakra . Dawno nie miałam takiej twarzy jak w tym miesiącu - nie wiem co się odjebało???

Staram się nadrobić Was trochę bo niestety nie mam na nic czasu w tym tygodniu :( dopiero do domku wróciłam, i padam na twarz :/ eh ale dosyć żali ! Gratuluje nowych kreseczek laski ❤️

A teraz dziewczyny bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników… już zaczęłam czytać w internecie 🙈i wiem, że nic nie wiem.

Załączniki

• IMG_1209.jpeg
    IMG_1209.jpeg
    45 KB · Wyświetleń: 151
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry