U
użytkowniczka 212
Gość
czekaj to muszę Starego spytaćktórego nie polecasz konkretnie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czekaj to muszę Starego spytaćktórego nie polecasz konkretnie?
Ja mam dokładnie ten modelktóry? Zaciekawił mnie ten temat, bo sama się zaczęłam rozglądać. @black_angel trafiłaś mi z tematemPonoć też ludzie przy sierściuchach polecają roborock
suuuper, dziękuję!Ja mam dokładnie ten model
https://allegro.pl/oferta/odkurzacz...ampaign=283a03ae-40c1-4cdb-b9e0-3e4019fc3ac4#
Mam mieszkanko 50 m i bateria wystarcza do odkurzenia całości na max obrotach (a ciągnie jak głupi)jestem zakochana w końcówce do czyszczenia tapicerki - cudownie odmładza kanapę, fotel, łóżko i ubrania. Uważam że ma całkiem fajny stosunek jakości do ceny.
Ja fizycznych dolegliwości nie mam, dopiero przed @ brzuch mnie boli. Natomiast mi na psyche siada. Wszystko mnie wkur*** mam jakieś chory rozkminy. Mam wrażenie jakbym miala dwubiegowke.Dziewczyny, czy macie jakieś dolegliwości po przyjmowaniu proga? Poprzednio brałam 3x1 Utrogestan i było ok. Teraz mam dodatkowo Progesterone bensis i czuję się ... dziwnienie jestem w stanie tego opisać - trochę jakby mi mózg odjęło, długo przetwarzam informacje i do tego takie typowo przedokresowe dolegliwości fizyczne.
Czekam do soboty, testuje i odstawiam to dziadostwo
Ja miałam tak wczoraj, najpierw nawrzeszczalam na starego bo mi źle podgrzał zupkę, później śmiałam się z reklamy w tv a na koniec popłakałamJa fizycznych dolegliwości nie mam, dopiero przed @ brzuch mnie boli. Natomiast mi na psyche siada. Wszystko mnie wkur*** mam jakieś chory rozkminy. Mam wrażenie jakbym mi dwubiegowke.
To było w lipcu… także już spory czas temu, teoretycznie mogło i tak być… ale raczej obstawiam fejkowe testyNie chce dołować, ale ja tak miałam dokładnie i to była ciąża biochemiczna:/
jedynie na podstawie USG.A czy ta diagnoza jest postawiona na podstawie samego USG? Ja właśnie niedawno miałam histeroskopię z powodu podejrzenia macicy dwurożnej- Aby potwierdzić lub wykluczyć bo same USG nie jest wystarczająco dobre aby ocenić jak duży jest problem.
O to to to to! Dokładnie!Żadne w tym dołowanie bo jak nie ma potwierdzenia bety to nie ma mowy o biochemie![]()
No to u mnie podobnie ... Straszne zmiany nastroju, niby wszystko spoko, za chwilę dre się na starego, 10 minut później się śmieje a za chwilę się popłacze bo mam dziurawa skarpetkę... @olka11135 kiedyś fajnie się wypowiadała na temat działania proga na psycheJa miałam tak wczoraj, najpierw nawrzeszczalam na starego bo mi źle podgrzał zupkę, później śmiałam się z reklamy w tv a na koniec popłakałamjak chora psychicznie. Na szczęście mój małż jest przyzwyczajony... Po Proverze było dużo gorzej
rzucałam rzeczami, krzyczałam, płakałam, śmiałam się... Byłam jak ten pies co dobbiega do furtki w 3 sekundy
![]()