pluto_nova
Moderator
Karyny spod bloków by Cię wyśmiały za takie rozmyślaniaWłaśnie ja się bije z myślą czy pićniby okres ale głupi mózg boi się o nowe jajeczka
![]()
Łatwiej było jako bezdzietna lambadziara która nie myślała jeszcze o dziecku ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karyny spod bloków by Cię wyśmiały za takie rozmyślaniaWłaśnie ja się bije z myślą czy pićniby okres ale głupi mózg boi się o nowe jajeczka
![]()
Łatwiej było jako bezdzietna lambadziara która nie myślała jeszcze o dziecku ...
o to to! Polać jej, dobrze mówi!Nooo, można.
Tylko wiadomo- to jak lizanie cukierka przez papierek.
Chyba mój mąż Cię usłyszało to to! Polać jej, dobrze mówi!
Zawsze można to uznać za test czy w ciąży podołasz w abstynencji xdo to to! Polać jej, dobrze mówi!
ale naprawdę ta kreska jest ledwo widoczna, nie wiem czy ją dojrzycie nawet, bo być może to poprostu widziały ja moje oczy, ale wyobraźni,wciąż niw widzę dowodów w postaci zdjęć, komisja orzeknie
a nie możesz poprosić męża żeby z tobą pojeździł? Moim najlepszym instruktorem był moj obecny mążA żebyś wiedziała. Ja zaczęłam prawko latem, pierwsze 16 godzin zajebiście mi się jeździło, byłam pełna entuzjazmu.
A teraz wróciłam do pracy, dziecko mi choruje, jestem jak na bombie każdego wieczoru przed dniem roboczym. Poszłam na jazdy i co, jajco. Hamulec pomyliłam z gazem, nie docierało do mnie co mówił instruktor. Dojezdzilam do 22 godziny i przerywam.
RIP dla Twojej wątrobyDziewczyny staram sie byc na bieżąco ale wróciłam z integracji i jade na kolejna imprezę! Wszystko nadrobie jutro ♡
no ja widzę, a ten drugi biały test to jakiej firmy?ale naprawdę ta kreska jest ledwo widoczna, nie wiem czy ją dojrzycie nawet, bo być może to poprostu widziały ja moje oczy, ale wyobraźni,ale dla ewidencji- załączam.
Drugi test to biel vizira, ale to taka naprawdę biel bieli
ale naprawdę ta kreska jest ledwo widoczna, nie wiem czy ją dojrzycie nawet, bo być może to poprostu widziały ja moje oczy, ale wyobraźni,ale dla ewidencji- załączam.
Drugi test to biel vizira, ale to taka naprawdę biel bieli