Emka24@
Fanka BB :)
A okres się rozkręcił na całego?Dziewczyny czy podczas okresu też potrafi Was tak mocno jajnik boleć? Bo mnie dziś tak pobolewa, kuje, nigdy tak nie miałam, jedynie podle się czuje co jest normalne
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A okres się rozkręcił na całego?Dziewczyny czy podczas okresu też potrafi Was tak mocno jajnik boleć? Bo mnie dziś tak pobolewa, kuje, nigdy tak nie miałam, jedynie podle się czuje co jest normalne
.
Nie, nie ma polipow. Endometrium jest dziwne, pofalowane, ale wiecej powie wynik hist - pat, więc czekam...I jak poszło? Znaleźli coś?
Jestem w podobnej sytuacji i pewnie mnie tez czeka ten zabieg![]()
No to u mnie jak "w mordę strzelił" na wieczór zlapały mnie bóle podbrzusza, czułam prawy jajnik, piersi stały się wrazliwsze i od początku dnia czułam jakbym "podsikiwała" we wkladkę, miałam takie odczucie mokrosci. Wszystko się zgadza.to ja mam te same - "prawdopodobnie" w ciagu 24-36h. To jak robione o 7 (tylko nie można z pierwszego porannego), to te widełki przypadają na do ok. 19 dnia 22.11
Ja mam raczej typowy bol miesiączkowy, calego podbrzusza, i zawsze uczucie jakby ktoś mi łapał za jajniki i ciagnąl jak krowie wymiona, zeby wycisnąć z nich nie mleko a krewDziewczyny czy podczas okresu też potrafi Was tak mocno jajnik boleć? Bo mnie dziś tak pobolewa, kuje, nigdy tak nie miałam, jedynie podle się czuje co jest normalne
.
a kiedy będziesz miała wynik?Nie, nie ma polipow. Endometrium jest dziwne, pofalowane, ale wiecej powie wynik hist - pat, więc czekam...
Za 6 tygodnia kiedy będziesz miała wynik?
Właśnie nadal takie skąpe plamienie, ale dziś już temp. Spadła, więc pewnie się rozkręci za niedługo.A okres się rozkręcił na całego?
Trochę czekania masz na to.Za 6 tygodni![]()
No niestety tak sie czeka ba tego typu wynikiO Cię Panieno to trochę się naczekasz.