• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
No właśnie - grypa. Młody zaczął od niedzieli, ja moglabym powiedzieć ze mam wszelkie dolegliwości ciążowe. Bol glowy, brzucha, mdlosci....a za wszystko to odpowiada najpewniej grypa żołądkowa 🤢🤢🤢🤯 ale śniadanie juz chlonę i piorę od rana zasraną przez synka pościel.😑
Ja do pracy pojechałam, ale chyba do końca nie wytrwam :(
Współczuje maluszkowi :(

@Zazuu wiesz co może być powodem, że nadal nie mam @? Czuje się okropnie, jakby chora.. podbrzusze mnie cały czas boli od 15 dni praktycznie że dzisiaj już wzięłam nospe. Zawsze po ovi @ przychodził na 14 dzień równo jak w zegarku rano a dzisiaj już 17 dzień i nic.. nawet plamień.. do mojej ginekolog jestem umówiona ale dopiero za tydzień w piątek. Endometrium było piękne, wiec nie wiem co się dzieje :/

@Zazuu wiesz co może być powodem, że nadal nie mam @? Czuje się okropnie, jakby chora.. podbrzusze mnie cały czas boli od 15 dni praktycznie że dzisiaj już wzięłam nospe. Zawsze po ovi @ przychodził na 14 dzień równo jak w zegarku rano a dzisiaj już 17 dzień i nic.. nawet plamień.. do mojej ginekolog jestem umówiona ale dopiero za tydzień w piątek. Endometrium było piękne, wiec nie wiem co się dzieje :/

Ale Ty chyba miałaś dodatnia bete co?

reklama
A Ty nie brałaś Duphastonu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry