Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Przypomnij mi proszę, czy robiłaś jeszcze jakieś wyniki, jakie masz cykle? Ostatni pamietam, ze dość długi. Był monitoring albo usg jakiekolwiek?Dziewczyny mam wyniki i nic z nich nie wiem, dziś 4dc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przypomnij mi proszę, czy robiłaś jeszcze jakieś wyniki, jakie masz cykle? Ostatni pamietam, ze dość długi. Był monitoring albo usg jakiekolwiek?Dziewczyny mam wyniki i nic z nich nie wiem, dziś 4dc
Cykle od 9 dp 42dc. Amh 1.78, ostatnim czasem tsh 2,163 wcześniej ponad 3(nic nie biorę na zbicie) , anty tpo, antyTg, t4, w 21dc progesteron <0.1 i endometrium 4.5 i brak pęcherzyków dominujących, w 29dc(11 listopada) pojawiła się owulacja patrząc po temp. Zrobiłam progesteron 17.11 i był 14.27Przypomnij mi proszę, czy robiłaś jeszcze jakieś wyniki, jakie masz cykle? Ostatni pamietam, ze dość długi. Był monitoring albo usg jakiekolwiek?
a planujesz iść na USG jakoś niedługo?Cykle od 9 dp 42dc. Amh 1.78, ostatnim czasem tsh 2,163 wcześniej ponad 3(nic nie biorę na zbicie) , anty tpo, antyTg, t4, w 21dc progesteron <0.1 i endometrium 4.5 i brak pęcherzyków dominujących, w 29dc(11 listopada) pojawiła się owulacja patrząc po temp. Zrobiłam progesteron 17.11 i był 14.27
Edit; usg praktycznie co miesiąc jakieś pecherzyki były, ale nie było owulacji.
Dziewczyny mam wyniki i nic z nich nie wiem, dziś 4dc
To ja zarzucę szybki apdejt od siebie - mimo Aromeku brak pęcherzyków wzrastających, więc poprosiłam o skierowanie na laparoskopię. Niech mi wszystko sprawdzi, naprawi, i będziemy próbować od nowaTermin pewnie na styczeń, jutro się umówię.
Mój pierwszy zabieg na NFZ odkąd opłacam składki![]()
![]()
![]()
Mam 12 grudnia wizytę z usga planujesz iść na USG jakoś niedługo?
(To pytanie bez podtekstu, nie sugeruje, że powinnaś czy coś, z czystej ciekawości pytam)
Dziękuję, bo dziś mam kryzys,mega ciężki dzień, a jak zaczęłam to liczyć to za dobrze nie wyglądałoPonownie niski stosunek lh do fsh, ale jedno i drugie jest w wartościach referencyjnych więc jeśli AMH jest git to bym nie specjalnie się przejmowała
My z Mamą mamy brca1 po jej Tacie.Oo dobrze wiedzieć bo ja mam rozmiar SS (same suty) i właśnie chciałam się zapisać na badanie to zapisze się na USG w takim razie
A ogólnie jak to jest z predyspozycją genetyczna? Jesli mama mojego taty miała raka piersi to u mnie wzrasta też ryzyko ? Czy to tylko po lini mamy się dziedziczy ?
Jaka miałaś dawkę, ile dni brałaś? Próbowałaś innych „stymulantów” czy to był Twój pierwszy? Laparoskopia nie rozwiąże problemu braku pęcherzyka, trzeba znaleźć coś na co zareagujesz.To ja zarzucę szybki apdejt od siebie - mimo Aromeku brak pęcherzyków wzrastających, więc poprosiłam o skierowanie na laparoskopię. Niech mi wszystko sprawdzi, naprawi, i będziemy próbować od nowaTermin pewnie na styczeń, jutro się umówię.
Mój pierwszy zabieg na NFZ odkąd opłacam składki![]()
![]()
![]()