Według jakich norm ta lekarka to wnosi?U mnie 15 też 8dpo i lekarka stwierdzila że trochę bez szału
Eee nieeeKurła na test nie sikalas jeszcze
Śledzisz temperaturę?
Zapisałam się na 4-tego.
Nie śledzę temperatury.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Według jakich norm ta lekarka to wnosi?U mnie 15 też 8dpo i lekarka stwierdzila że trochę bez szału
Eee nieeeKurła na test nie sikalas jeszcze
Śledzisz temperaturę?
wez, jako gospodyni powinnaś otwierać wątek 1.12. Protestuje.Według jakich norm ta lekarka to wnosi?
Eee nieee?
Zapisałam się na 4-tego.
Nie śledzę temperatury.
Piękny!!Dziewczyny, przyszedł mi wynik proga.
Dziś 24 dc, najprawdopodobniej 8 dpo.
a, żeby nie było, to zart. Nie wymuszam.wez, jako gospodyni powinnaś otwierać wątek 1.12. Protestuje.
a który Ty jesteś dpo?właśnie doszłam do wniosku ze trzeba z tym skończyć bo mnie to niszczy ,jak wiesz nie staram się długo i dopiero widzę jak na to wszystko reaguje,a te testy potrafią na prawde uzależnić,ta ciekawość i euforia ze może coś wyjdzie tym razem,w sumie to jest 2 cykl gdzie testuje przed miesiączka wcześniej testów nie robiłam wcale ..
Ja też nie staram się jakoś bardzo długo. 8 cykl. Ale po przeczytaniu całego wątku staraczkowego z 2022 roku już wiedziałam, że zajście w ciaze może nie być takie proste. Ale też że zdrowa para ma na to rok starań. Że tutaj jest tak wiele wsparcia i empatii. Że zawsze ktoś będzie kto Cię wesprze, doradzi jakie badania zrobić czy zinterpretuje wynik. Ale też, że każda z nas podchodzi inaczej do kwestii starań. Jedna bardziej emocjonalnie druga mniej. I że zdrowie psychiczne jest tak ważne jak zdrowie fizyczne. I jak sobie nie radzisz to warto skorzystać z pomocywłaśnie doszłam do wniosku ze trzeba z tym skończyć bo mnie to niszczy ,jak wiesz nie staram się długo i dopiero widzę jak na to wszystko reaguje,a te testy potrafią na prawde uzależnić,ta ciekawość i euforia ze może coś wyjdzie tym razem,w sumie to jest 2 cykl gdzie testuje przed miesiączka wcześniej testów nie robiłam wcale ..
masz zupełnie inne normy niż u mnie w labie... Ja rozumiem tylko, że prolaktyna spoko. Stosunek lh do fsh nie jest 1:1, ale Zazuu pisała, że już się odchodzi od tego. Nie wiem co z estradiolem, bo mi gin w pt mówiła, że najlepiej, żeby był w wartościach referencyjnych, ale do 50 (jeszcze nie wiem, czy jej ufam). Wiesz jakiej grubosci masz endometrium?Dziewczyny mam wyniki i nic z nich nie wiem, dziś 4dc
10 dpo według flo .. ale to nie robi w sumie nic bo czuje doskonale zbliżający się okres cycki obolałe a dziś już czułam brzuch także znam to dobrze ..a który Ty jesteś dpo?
Nie wiemWedług jakich norm ta lekarka to wnosi?