MyszkaMiki30
Fanka BB :)
a jaki masz teraz poziom tsh?Póki nie zaczęłam brać euthyrox to moje owulacje były ok
A od kad biorę to jakieś jaja są
Zbadam w następnym tygodniu
Plus Lh
I jak progesteron? I jaką masz fazę lutealną?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a jaki masz teraz poziom tsh?Póki nie zaczęłam brać euthyrox to moje owulacje były ok
A od kad biorę to jakieś jaja są
Zbadam w następnym tygodniu
Plus Lh
no to może tu jest problem?Progesteron 7 dni po kolo 4.50
A w tamtym cyklu u dni po owulacji 3. 21
Fazę mam 10-11dni
Tsh w następnym tygodniu będę badac
Matko, dla mnie to strasznie "pochopne" jest to co mówiszNo ja wiem ze tu jest problem i lekarka nowa też jak zaczniemy stymulację i zastrzyk na pekniecie to później od owulacji progesteron. I max 5 -6 cykli.
A później decyzja czy in vitro czy kończymy starania.
ale możliwe, że to nie beta 2.9 więc w sumie nie wiadomo.Jakbyście się zastanawiały jak wygląda pink i facelle zrobione o 19:30 po becie 2,9 z 8 rano to tak![]()
W sumie masz rację nie wiem, po prostu mam taką dziwną sytuację, bo wczoraj rano zrobiłam była kreska potem wieczorem znów zrobiłam i była lekko lżejsza potem mocniejsza dzisiaj rano znów mocniejsza, więc poszłam zrobić to badanie i wyszło 2.9 i teraz znów testy z kreskami jutro zrobię będzie wszystko wiadomoale możliwe, że to nie beta 2.9 więc w sumie nie wiadomo.
Skoro kreski robią się ciemniejsze to i może beta rośnie, szczególnie, że na początku beta rośnie bardzo szybko![]()