smerfetka27
Fanka BB :)
Ja mam kolejną wizytę 9 kwietnia 

Hej ! Ja też mam termin na 15.11kiedy masz teraz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ! Ja też mam termin na 15.11kiedy masz teraz wizytę?
Przy takiej becie sie nie sprawdza przyrostówWiecie co odebrałam betę ponad 80tysmuszę powtórzyć żeby zobaczyć jaki przyrost, w poprzedniej ciąży zatrzymanej i nieprawidłowo rozwijającej się miałam 39tys
Kazała mi lekarka zrobić bo póki co puste jajoPrzy takiej becie sie nie sprawdza przyrostówbeta zwalnia
Wysoki wynik! Może idź do innego lekarza niech sprawdzi na USG, może sprzęt kiepski i nie uchwyciła?Wiecie co odebrałam betę ponad 80tysmuszę powtórzyć żeby zobaczyć jaki przyrost, w poprzedniej ciąży zatrzymanej i nieprawidłowo rozwijającej się miałam 39tys
Dopiero mam 10.04 i to inny lekarz myślę że zaczekam i jak coś to dostanę skierowanie do szpitalaWysoki wynik! Może idź do innego lekarza niech sprawdzi na USG, może sprzęt kiepski i nie uchwyciła?
Oki rozumiemKazała mi lekarka zrobić bo póki co puste jajo
Niektóre są paskudne więc zdecydowanie lepiej brać mixO słyszałam coś kiedy o tym, ale nigdy nie próbowałam. Nie są mocno chemiczne w smaku?
Ja nie ruszam się z domu na l4, jak byłam w pierwszej ciąży to wychodziłam tylko na krótkie spacery i to po 20 ale też z uwagi na to, że lato 2023 było bardzo gorące i nie byłam w stanie wcześniej wykulac się z domu, wieczorami temperatura trochę opadała i było znośnie.Większość z Nas tutaj pracuje oraz jest na l4. I na zwolnieniu zastanawiacie się nad wyjazdem? Ja w tym roku odpuściłam, nawet jakbym się dobrze czuła. Mimo wszystko interesuje mnie wasze zdanie. Mi lekarz dał "chodzone" l4, ale i tak nigdzie nie chodzę. Wczoraj poszłam do paczkomatu i po powrocie zwymiotowałam.
Super! Jak młode jest leżące w gondoli to nie martwisz się że jest mu gorąco w tej puszce, wrzucisz śpiworek i możecie spacerować do woli, przychodzi wiosna/lato, dziecko zaczyna czworakowac, siadać więc spokojnie możesz je puścić na trawkę, rd wypada w najlepszym czasie! Maj, czerwiec - mnóstwo świeżych warzyw, owoców, ciepło więc możesz karmić bobka w samym pampersie żeby nie pobrudził ciuchowCiekawe jak to jest z zimowym dzieckiem![]()
U mnie akurat święta wypadły słabo bo ja z miesięcznym dzieckiem do rodziny gdzie są dzieci nie pójdę, zresztą wszyscy byli mniej lub bardziej chorzy jak to w zimę, więc wyszło tak, że siedziałam sama, rozlazła z młodym w domu, a że byłam w połogu i miałam silną ppd to nie byłam w stanie nic przygotować dla nas- żadnych dekoracji, żadnego jedzenia, nic. Jedynie choinkę mój mąż kupił i ubrał ale szybko się jej pozbyliśmy.Moja też majowa i też się zastanawiam jak to będzie z tymi spacerami
Ale za to będziemy mieć piękne święta![]()