93kora
Moderator
Przy progu 4 raczej wiedziałabym już na czym stojęNo jakby był lekki spadek typu z 29 na 28 albo 27 to obstawiam że tak by mógł powiedziećale przy tak niskim to ja bym już świrowała na maksa. Ale to ja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy progu 4 raczej wiedziałabym już na czym stojęNo jakby był lekki spadek typu z 29 na 28 albo 27 to obstawiam że tak by mógł powiedziećale przy tak niskim to ja bym już świrowała na maksa. Ale to ja
Brawo! Dlatego pisałam, że warto zasięgnąć innej opiniiPowiem tak, jak tylko zobaczyłam spadek progesteronu spanikowałam i zadzwoniłam do ginekologa na wizytę prywatną który powiedział mi żeby się tym nie przejmować.
Znając życie i historię kobiet ze spadkiem progesteronu i niefajny finał tych histori, nie uwierzyłam temu ginekologowi i poszłam do innej Pani doktor a ta powiedziała cyt.” każdy spadek progesteronu jest niepokojący i trzeba włączyć progesteron doustnie dla bezpieczeństwa” to są słowa mojej Pani doktor nie moje.
Jak wyżej napisałam![]()
nie wiem bo odpukać mój naturalny tym razem piękny.w sumie nie wiem jaki był za pierwszym razem i już nigdy się nie dowiem. Bolesna lekcja to była. Ale jak robiłam przy biochemie to już wiedziałam że nie ma co liczyć na cokolwiek, nawet lekarz był zbędnyPrzy progu 4 raczej wiedziałabym już na czym stoję. A nie słuchała kogoś kto chyba dyplom zdobył pod stołem
![]()
Co do zaparć to normalne bo prożek robi swoje.Dziewczyny, a pytanie z innej beczki, czy Wy też macie problem z wypróżnianiem się tzn. zaparcia ?
I jeszcze jedno, od kilku dni od czasu do czasu dopada mnie takie uczucie jakbym była pijana tzn. tak dziwnie kręci się w głowie, któraś z Was też tak ma ? Nie żeby mnie to super niepokoiło, ale jestem ciekawa na ile moze to być mój „wymysł”, a na ile jakiś realny objaw![]()
Ja a druga stronę zDziewczyny, a pytanie z innej beczki, czy Wy też macie problem z wypróżnianiem się tzn. zaparcia ?
I jeszcze jedno, od kilku dni od czasu do czasu dopada mnie takie uczucie jakbym była pijana tzn. tak dziwnie kręci się w głowie, któraś z Was też tak ma ? Nie żeby mnie to super niepokoiło, ale jestem ciekawa na ile moze to być mój „wymysł”, a na ile jakiś realny objaw![]()
Ważne ,że teraz wszystko jest w porządkunie wiem bo odpukać mój naturalny tym razem piękny.w sumie nie wiem jaki był za pierwszym razem i już nigdy się nie dowiem. Bolesna lekcja to była. Ale jak robiłam przy biochemie to już wiedziałam że nie ma co liczyć na cokolwiek, nawet lekarz był zbędny![]()
Mi się zdarza tak czuc i w głowie kręci Nasila się czasem przy szybszych ruchach i w aucie wchodzi razem z lokomocyjnąDziewczyny, a pytanie z innej beczki, czy Wy też macie problem z wypróżnianiem się tzn. zaparcia ?