reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Nie jesteście same ja też wariuje… z moją lekarka nie ma kontaktu, szukałam giną na cito od wczoraj i nie znalazłam na tym zadupiu. Zniknęły mi objawy, nie mdli mnie i nie wymiotuję, mam biegunke, brzuch mnie boli i plecy wizyta dopiero w czwartek.

reklama
Nie jesteście same ja też wariuje… z moją lekarka nie ma kontaktu, szukałam giną na cito od wczoraj i nie znalazłam na tym zadupiu. Zniknęły mi objawy, nie mdli mnie i nie wymiotuję, mam biegunke, brzuch mnie boli i plecy wizyta dopiero w czwartek.
Zobacz jeszcze na znany lekarz może coś będzie, czasem nie ma objawów a później się pojawiają nie ma reguły już się tego nauczyłam 😅 w pierwszej straconej miałam objawy wymioty i ból piersi nagle wszystko znikło no i serce też :( w drugiej było identycznie i już byłam pewna, że to koniec a jednak wszystko było ok :)

Mnie też zaczął brzuch boleć i te plamienia, leżę i już sama nie wiem eh

Cześć, witam się nieśmiało, jestem mamą z listopada 2023 i teraz wychodzi na to, że będziemy mieli powtórkę z rozrywki w listopadzie 2025 ;) w piątek pierwsza beta 395, dopiero w poniedziałek zrobie przyrost wiec średnio miarodajnie, no ale zobaczymy. Om 13.02, wstępny termin 20.11, pierwszy syn urodził się 23.11 😁😁😁
maaaatko, ja się dopiero dowiedziałam o ciąży a Wy już jesteście po wizytach u lekarza 😬😅
Wy wszystkie mierzycie betę, przyrosty, wizyty u lekarza... A ja się zastanawiam, kiedy najpóźniej mogę pójść, żeby ogarnąć prenatalne 😂

Nie wiem, jakoś podchodzę do tej ciszy "co będzie to będzie". Ale moje cycki już się nastawiają na karmienie, bo mleko już mam 🤦‍♀️ mam wrażenie, że jakbym przystawiła dzidziusia teraz to bym nakarmiła normalnie 🤦‍♀️

Wy wszystkie mierzycie betę, przyrosty, wizyty u lekarza... A ja się zastanawiam, kiedy najpóźniej mogę pójść, żeby ogarnąć prenatalne 😂

Nie wiem, jakoś podchodzę do tej ciszy "co będzie to będzie". Ale moje cycki już się nastawiają na karmienie, bo mleko już mam 🤦‍♀️ mam wrażenie, że jakbym przystawiła dzidziusia teraz to bym nakarmiła normalnie 🤦‍♀️
Niby do 10 tyg wypada isc do lekarza. Z kolei prenatalne najpóźniej 13+6 chociaż wg mnie lepiej 13+5 max 🤪

reklama

Mnie piersi tylko trochę bolą, nawet za wiele nie urosły, wyglądają prawie tak samo jak przed i nawet teraz się zastanawiałam kiedy znacząco się powiększą. Z usg już niby 8 tydzień, ale ja cała jeszczem szczupła to nawet nie ma gdzie się woda zatrzymać 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry