reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Dziewczyny, swędzi mnie trochę na dole i jeszcze mam majtki białe to pewnie infekcja, dzwoniłam do mojej doktorki, powiedziała kupic infectvagin , ale na internecie pisze żeby nie stosować w ciąży…. Możecie mi polecić jakiś inny lek który jest bezpieczny w ciąży?….

Dziewczyny, swędzi mnie trochę na dole i jeszcze mam majtki białe to pewnie infekcja, dzwoniłam do mojej doktorki, powiedziała kupic infectvagin , ale na internecie pisze żeby nie stosować w ciąży…. Możecie mi polecić jakiś inny lek który jest bezpieczny w ciąży?….
Mi przy infekcji w ciąży lekarz kazał robić nasiadówki w szałwi i smarować clotrimazolem. Bez recepty jest. Pomogło.

Weź to co zaleciła lekarka. Moja też mi to dała we wczesnej ciąży, inne dziewczyny na forum też miały takie zalecenia od swoich lekarzy. Jakby chciała Ci zalecić clotrimazol, to by to powiedziała.

reklama
Ja stosowałam clotrimazolum ale mi nie pomogło w poniedziałek mam wizytę. Tyle że ja nie mam uplawów nic aby pieczenie na samym wejściu do pochwy , takie jakby obtarcie mi się zrobiło jak miałam plamienia tak tarłam intensywnie papierem 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry