MadziaRaz
Aktywna w BB
Trzymam kciuki![emoji4] [emoji106] [emoji175]Ja juz zwarta i gotowa. Po ktg i prysznicu. Dzis jestesmy we dwie do cięcia, niby na 7 mamy byc gotowe obie. Ciekawe, która faktycznie pojdzie pierwsza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki![emoji4] [emoji106] [emoji175]Ja juz zwarta i gotowa. Po ktg i prysznicu. Dzis jestesmy we dwie do cięcia, niby na 7 mamy byc gotowe obie. Ciekawe, która faktycznie pojdzie pierwsza.
Kciuki!Ja juz zwarta i gotowa. Po ktg i prysznicu. Dzis jestesmy we dwie do cięcia, niby na 7 mamy byc gotowe obie. Ciekawe, która faktycznie pojdzie pierwsza.
Trzymam kciuki, będzie dobrze i już niedługo przutulisz swoje dzieciątkoJa juz zwarta i gotowa. Po ktg i prysznicu. Dzis jestesmy we dwie do cięcia, niby na 7 mamy byc gotowe obie. Ciekawe, która faktycznie pojdzie pierwsza.
Wszystko będzie dobrze[emoji4] Powodzenia [emoji4]Ja juz zwarta i gotowa. Po ktg i prysznicu. Dzis jestesmy we dwie do cięcia, niby na 7 mamy byc gotowe obie. Ciekawe, która faktycznie pojdzie pierwsza.
Kciuki! [emoji7]Ja juz zwarta i gotowa. Po ktg i prysznicu. Dzis jestesmy we dwie do cięcia, niby na 7 mamy byc gotowe obie. Ciekawe, która faktycznie pojdzie pierwsza.
Ja wczoraj ostro się że swoim poklocilam aż się poplakalam bo on w nerwach stwierdził że ciąża to nie choroba a co ja przez całą ciążę czułam i jak się teraz na końcówce czuje to jak dla mnie bardzo choroba później mnie przeprosił ale to i tak we mnie zostało całą noc nie spałam tak mnie zdenerwował
A na rybkach było super i masaż też bardzo mnie zrelaksowal i powiem wam że opuchlizna mi zeszła ż kostek aż dziwne ciekawe która będzie w kolejce do porodu bo coś te nasze dzieci się niespiesza