• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Mama Zuzi i Antosia ja tez od rana mialam czutke ze dzis Twoj dzien, nie bylo Cie jak codzien, ale pamietam jak napisalas ze nie przyznasz sie, zeby zas nierozlazlo sie po kosciach ;)

No to teraz jeszcze czekamy na news od @Igorowelove ;)

@ONAONAONA @Paulaaa25 moj malzon tez ma 2 tygodnie wolnego, platne normalnie jak za urlop. Idzie w piatek na jeden dzien do pracy, zeby nastepny wtorek miec wolny. Przylatuja moi rodzice na tydzien, wiec ja sama w domku to nie bede ponad 3 tygodnie ;) A pozniej 4 grudnia tesciowa na 4 dni wpada z wizyta, to juz zapewne bedzie ciezszy temat, ale dam rade ;)
Paulina jak nocka ?? Pamietam, ze o smoczku pisalas. My mamy i uzywamy, nowosc dla mnie, bo starszak nie tolerowal, ale Teo lubi ciumac, a jak juz jest najedzony to sie wkurza ze nie moze ciagac, no bo mleczko go zalewa. Nie ciaga go caly czas, zazwyczaj do zasniecia, a pozniej zabieram i pieluszke przytulankowa buzie tez odkladam.

Ja po wizycie. Na ktg skurczy brak, tętno w porządku, więc lekarz nie zaglądał nawet czy rozwarcie się nie powięszyło. Zapytałam o mrowienie i drętwienie dłoni dostałam odpowiedź "to norma", no i wytłumaczenie, że na tym etapie woda, która zatrzymuje się w organizmie uciska na nerwy no i to przez to. A na pytanie "czyli nie rodze jeszcze?" dostałam odpowiedź "nie, nie, ale przecieź do 41+3 jeszcze mamy czas". Nie wiem czemu +3, ale to by znaczyło, że jeszcze 2 tyg mogę się kulać...

Mama Zuzi i Antosia Gratuluje kochana!!! super ze masz juz porod za soba. Duzo zdrowka zycze i milych przytulancow;););)

Ja wlasnie po wizycie i bedzie CC bo mala sie nie przekrecila. Za tydz mam szkole rodzenia w szpitalu w ktorym bede rodzic i zglosze ze mam miednicowe polozenie. Mam nadzieje ze juz wyznacza mi termin. Mala rosnie jak na drozdzach, juz 3300, jak dalej pojdzie to pewnie dobije 4 kg,hehehe

A tak w ogole mamuski, ktore juz urodzily. Czy wagi waszych pociech duzo sie roznily z USG przed porodem a z faktyczna waga po porodzie??? Tak sie pytam, mojej siostrze wyszlo ze urodzi corke 4 kg a urodzila jakies 3,5 kg. To dosc duza roznica...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry