Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz musze miec bo tydzien do terminu a trzeba ubrac kolderki i pościel i ochraniacz i ozdobic kurde cale zycie czekalam hahaJa czekam na rozpakowanie. Dziś wizyta i zaczynam się jej bać, ze prosto z przychodni pojade na porodówkedo terminu z OM zostało 11 dni. Chyba wolałabym mieć termin że danego dnia mam się wstawić w szpitalu i urodzić. U mnie również remont dobiega końca, ale przeprowadzamy się dopiero 15 grudnia. Łóżeczko również mam to samo, ale stoi jeszcze nierozłożone. Mąż rozłoży jak już mały się urodzi
pozdrawiam!
![]()
Moja tak spędziła jedna noc w szpitalu. Bardziej chodzi o bliskość niż jedzenie. Uratowal mnie bialy szum na yt. Ale to jednorazowa akcja. Dzisiaj też chciała na rękach to ja wzięłam do siebie i cichałam do ucha aż usnęłaDziewczyny jak to możliwe ze moje dziecko chce być 24 h na piersi?
Dzisiaj spala tylko 2 godziny i to przy piersi. Nocami nie śpi od 20 do 2-3. nie pomaga noszenie, śpiewanie, otulanie. Juz nawet pomijając to ze śpimy po 3 godziny w nocy ale ja nawet nie mam kiedy iść do łazienki, nie mówiąc już o zjedzeniu czegoś.
Czy u Was też tak było? Czy to w ogóle minie? Bo ja już jestem padnięta i zaczynam myśleć o podaniu butelki [emoji57]
U nas tak było w szpitalu i do tej pory.. każda noc wygląda tak samo, prawie 3 tygodnie..Moja tak spędziła jedna noc w szpitalu. Bardziej chodzi o bliskość niż jedzenie. Uratowal mnie bialy szum na yt. Ale to jednorazowa akcja. Dzisiaj też chciała na rękach to ja wzięłam do siebie i cichałam do ucha aż usnęła