Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas rodzice męża wiedzą od początku, moja mama też, tata jeszcze nie wie bo gdyby coś poszło nie tak, to pękło by mu serce. Powiemy mu po pierwszej serduszkowej. Ale u nas sytuacja jest inna, u nas wszyscy wiedzieli, ze podchodzimy do ivf wiec naturalna kolejnością rzeczy było, ze dowiedzieli się o pozytywnym teście po transferzeMy w ten weekend mówimy rodzicoma Wy już po, czy jeszcze przed chwaleniem się?
Ketchup który jeszcze wczoraj jadłam dziś smakuje mi jak spleśniałyjedynie noce są fajne, bo wtedy śpię i nic mi nie jest
![]()
Boże aż się wzruszyłam i czekałam na Twoje wieści! Tak się cieszęCześć cioteczki
Oto moje czwarte szczęście
Serduszko bije, tętno ma 120 i mamy 6+3 z terminem na 07.11
Ja mam zakaz współżycia i nakaz sporego odpoczynku oraz Duphaston 2x1 doustnie
Taką samą dawkę mamJaka masz dawkę? Ja 0,4. Jak miałam wczoraj zrobić pierwszy zastrzyk to mi się ręka trzęsła strasznie bo już zapomniałam jak to było i co przyłożyłam igle to rezygnowalamdziś już było lepiej ale przyjemność żadna..
Mi z kolei maz robi i na razie bez siniaków się udajeTaką samą dawkę mam
Hihi ja to akurat z igłami problemu nie mamprzeraża mnie jednak efekt końcowy moich zastrzyków
Siniak na siniaku![]()